Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

B&W Rotterdam subsidie aan Platform Slavernijverleden

Datum nieuwsfeit: 01-06-2001
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Subsidie Platform Slavernijverleden

(22-05)Het College van B&W stelt voor om een subsidie te geven van fl. 20.000,- aan het Landelijk Platform Slavernijverleden voor de Nationale Herdenking Nederlands Slavernijverleden. Deze herdenking vindt 1 juni 2001 plaats in de Grote- of Sint Laurenskerk. De herdenking wordt door het Landelijk Platform Slavernijverleden georganiseerd in samenspraak met de ambtelijke begeleidingscommissie, onder coördinatie van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.
Voor de realisering van het programma heeft het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties een financiële bijdrage van fl. 30.000,- toegekend, wat nog niet toereikend was om het programma te ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie