Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tickets boeken met Air Miles via www.klm.nl

Datum nieuwsfeit: 01-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: KLM
Zoek soortgelijke berichten
KLM


01/026
KLM E-product nieuws

TICKETS BOEKEN MET AIR MILES VIA WWW.KLM.NL

AMSTELVEEN, 1 juni 2001 Spaarders van het Air Miles loyaliteitsprogramma kunnen nu ook vliegtickets boeken op de Nederlandse website van KLM, www.klm.nl. KLM maakt hiermee het boeken van tickets met Air Miles eenvoudiger en toegankelijker. Volgende week start een advertentiecampagne in de landelijke dagbladen en op internet en radio om deze nieuwe KLM service onder de aandacht te brengen van het Nederlandse publiek.

De gebruikersvriendelijke boekingsmodule is te vinden op de homepage onder de button "KLM Air Miles". Door het invoeren van een favoriete bestemming, gewenste vertrekdatum of maximale reissom kan de Air Miles spaarder zelf eenvoudig zijn vliegreis op verschillende manieren plannen. De bestemmingen die KLM, Northwest Airlines, KLM uk, KLM exel, Transavia en Martinair in het Air Miles programma aanbieden worden overzichtelijk gepresenteerd. Tevens kan eenvoudig naar een alternatieve vlucht worden gezocht, mocht de eerste keus niet beschikbaar zijn.

Al vanaf 200 Air Miles met bijbetaling is het mogelijk een vlucht binnen Europa te boeken. Voor een intercontinentale vlucht kan dit vanaf 500 Air Miles met bijbetaling. Dit zogenaamde "Miles & Money" concept stelt deelnemers aan het Air Miles programma in staat met een gering aantal Air Miles voordelig te vliegen met KLM en deelnemende partners. Dit nieuwe "Miles & Money" concept vervangt het oude systeem waarbij zowel "Miles Only" als "Miles & Money" werd aangeboden.

Behalve via www.klm.nl kan de Air Miles spaarder tevens telefonisch zijn vlucht boeken.Voor meer informatie:
KLM Mediarelaties, Bieke van Aggelen tel. 020 64 945 45 KLM Website Nederland www.klm.nl

AMS/AR/LK

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie