Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Aanhouding winkeldief

Datum nieuwsfeit: 01-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 1-06-2001
Mediaberichten 1 juni (14.00 uur)

ROERMOND Aanhouding winkeldief

ROERMOND De politie heeft donderdagmiddag rond 15.45 uur een 17-jarige inwoner van Heerlen aangehouden op verdenking van diefstal uit een winkel aan het Munsterplein. De jongen probeerde een fles doucheschuim te stelen van ongeveer 5 gulden, maar werd betrapt door een winkelmedewerker. Hij werd overgedragen aan de politie en overgebracht naar het bureau. Inmiddels is hij voorgedragen voor een HALT-procedure.

VENRAY Winkeldief betrapt

VENRAY De politie heeft donderdagmiddag rond 18.00 uur een 35-jarige inwoner van Venray aangehouden op verdenking van diefstal uit een winkel aan de Bleek. De man probeerde diverse etenswaren te stelen maar werd betrapt door een winkelmedewerker. De man probeerde nog te ontkomen maar werd op de Merseloseweg wederom overmeesterd. Hij is overgedragen aan de politie en overgebracht naar het bureau. Met toepassing van snelrecht is proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie