Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Benoeming lid Raad van Bestuur SNS Reaal Groep

Datum nieuwsfeit: 01-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
SNS Reaal Groep

Benoeming lid Raad van Bestuur SNS Reaal Groep


1 juni 2001

De heer drs. C.H. (Cor) van den Bos RA (48) is per 1 juni 2001 benoemd tot lid van de Raad van Bestuur van SNS Reaal Groep met als primair aandachtsgebied, het verzekeringsbedrijf. Hij volgt hiermee de heer drs. G. van Olphen RA op die SNS Reaal Groep per 1 september 2001 verlaat.

In zijn laatste functie was de heer Van den Bos lid Raad van Bestuur bij de Athlon Groep N.V., waar hij primair verantwoordelijk was voor de financiële portefeuille, de lease-activiteiten in Nederland, Duitsland en de informatietechnologie. Daarvoor was hij vanaf 1981 werkzaam bij Aegon Nederland, laatstelijk als directielid Aegon Nederland N.V.

De benoeming van de heer Van den Bos vindt plaats onder voorbehoud van de lopende advies- respectievelijk toetsingsprocedures bij de medezeggenschap en de Toezichthouders.

De Raad van Bestuur SNS Reaal Groep is als volgt samengesteld: Prof. Dr. J.J.A. Leenaars RA, voorzitter
Drs. C.H. van den Bos RA
Mr. M.W.J. Hinssen
Drs. G. van Olphen RA (vertrekt per 1 september).

Over SNS Reaal Groep
SNS Reaal Groep is een innovatieve en snelgroeiende Nederlandse financiële dienst-verlener, die zich richt op vorming, beheer en bescherming van financiële vermogens van particuliere en zakelijke relaties, door het bieden van een samenhangend pakket van bancaire, beleggings- en verzekeringsproducten via verschillende distributiekanalen. De dienstverlening aan relaties geschiedt via de hoofdmerken SNS bank en Hooge Huys, alsmede een aantal nichelabels.

Voor nadere informatie:
Christine Mellaart
Tel: 073 - 683 3362
E-mail: (christine.mellaart@snsreaal.nl)

Terug

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie