Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

WRQ benoemt nieuwe president en breidt managementteam uit

Datum nieuwsfeit: 01-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
WRQ benoemt nieuwe president en breidt het managementteam uit

Bedrijf continueert groei en concentreert zich op de markt voor enterprise integration

Den Haag, 1 juni 2001 - WRQ heeft Shaun Wolfe, de huidige chief operation officer (COO) van WRQ, benoemd tot president van het bedrijf. Hij blijft tevens zijn huidige functie als COO vervullen. Doug Walker, mede-oprichter van WRQ, blijft chief executive officer en chairman. Wolfe en het ervaren managementteam van WRQ zijn verantwoordelijk voor de verdere groei van WRQ in de markt voor enterprise integration. Dit managementteam is nu uitgebreid met Roger Penner, vice president van de Integration Business Unit en Barbara Thompson, vice president human resources.

In zijn functie als president en COO zal Wolfe de strategische en operationele richting van WRQ bepalen voor de WRQ Reflection- en Verastream-productlijnen. Hij is verantwoordelijk voor productontwikkeling, strategische marketing, technische support, adviesdiensten en wereldwijde verkoop. Tevens is hij betrokken bij het bepalen van de strategische doelstellingen van het bedrijf. Ook Walker blijft, als topman van WRQ, een actieve rol spelen.

Wolfe heeft een belangrijke rol gespeeld bij het betreden van de markt voor enterprise integration. Hij is nu acht jaar in dienst bij WRQ en heeft diverse cruciale posities bekleed, waaronder vice president van de Integration Business Unit, alsmede managementfuncties voor de ontwikkeling en marketing van Reflection, het belangrijkste product van WRQ. Wolfe vervangt Craig McKibben, die in maart 2001 WRQ heeft verlaten om president en CEO te worden van NetMotion Wireless, een business unit van WRQ die eerder dit jaar verzelfstandigd is.

Roger Penner is benoemd tot de nieuwe vice president van de Integration Business Unit. Penner is verantwoordelijk voor de dagelijkse strategie en marketing van de WRQ Verastream-productlijn.

Barbara Thompson is benoemd tot vice president human resources en is verantwoordelijk voor de werving en het behoud van het hoog gekwalificeerde personeel van WRQ, hetgeen essentieel is voor de verdere groei van WRQ. Voorts geeft Thompson leiding aan de opleidingsprogramma's die de bedrijfsdoelstellingen van WRQ ondersteunen.

Over WRQ
WRQ INC. stelt zich ten doel klanten door middel van innovatieve technologie te helpen met het oplossen van de moeilijkste vraagstukken op het gebied van toegang tot informatie en integratie van bedrijfsprocessen. De Reflection emulatiesoftware en Verastream integratie-technologie helpt klanten hun bedrijfsvoering af te stemmen op de volgende economie. De oplossingen van WRQ ondervinden brede erkenning vanwege de hoge kwaliteit, de uitgebreide functionaliteit en de uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding Met deze oplossingen werken wereldwijd circa 8 miljoen personen. Van alle Fortune 500-bedrijven behoort meer dan de helft tot de klantenkring. WRQ bestaat inmiddels twintig jaar, heeft vestigingen over de hele wereld en distribueert haar producten in meer dan vijftig landen via een wereldwijd distributienetwerk. Het hoofdkantoor staat in Seattle, de Verenigde Staten. Het Europese hoofdkantoor is sinds 1989 gevestigd in Den Haag. Sinds februari 2000 beschikt WRQ ook over een tweede Nederlandse vestiging in Bilthoven.

Voor meer informatie
WRQ, Vanessa Bakker, tel. + 31 (0)70 - 375 11 00 of email (vanessab@eu.wrq.com) of Monogram Communication Strategies (MCS) B.V., Robert de Moll, tel. + 31 (0)23 - 562 82 08 of email (robertdm@monogram.nl). WRQ is te bereiken op het Web: www.wrq.com

Foto's van leden van het managementteam zijn op aanvraag bij MCS beschikbaar.

NOOT: WRQ en de producten van WRQ zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van WRQ. Alle andere in dit bericht genoemde handelsmerken, product- en bedrijfsnamen zijn uitsluitend ter identificatie gebruikt en zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectieve houders.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie