Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Enkele tarieven in de zorg vrijgegeven

Datum nieuwsfeit: 01-06-2001
Bron: Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Enkele tarieven in de zorg vrijgegeven

Vrijdag 1 juni 2001, persbericht nummer 59Minister Borst en staatsecretaris Vliegenthart willen enkele prijzen in de gezondheidszorg vrijlaten. Het gaat hierbij om luxe zorg, zoals cosmetische operaties. De rechten van verzekerden op basiszorg worden niet aangetast.

Met ingang van 1 januari 2002 worden de prijzen vrijgelaten voor verwijderen van tatoeages, acupunctuur, chiropractie, haptonomie, homeopathie, gezondheidskeuringen, rijbewijskeuringen, aanstellingskeuringen, tropenkeuringen, werkzaamheden bij een opname indicatie commissie of regionaal indicatie orgaan en de werkzaamheden bij reïntegratiebedrijven. Deze vrijstellingen gelden voor alle instellingen en personen waarvan de prijzen worden ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie