Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Hennepkwekerij ontdekt

Datum nieuwsfeit: 01-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 1-06-2001 2e persbericht 1 juni 2001

Berichten uit de regio

Eindhoven: Hennepkwekerij opgerold
De politie heeft vrijdag om 11.15 uur in een woning aan de Theodoor van Thuldenstraat een hennepkwekerij ontdekt. Dat gebeurde na een tip. Zowel in de schuur als op zolder bleken planten te staan. De 180 planten en de apparatuur zijn in beslag genomen. De bewoner, een 21-jarige Eindhovenaar, is aangehouden en op het bureau verhoord.

Helmond: Hogedrukreiniger gestolen
Vanuit een tuinhuis achter een woning aan de Dr. Klompélaan is tussen donderdag 19.30 en vrijdag 11.30 uur een hogedrukreiniger gestolen. Men is in de tuin gekomen door over de schutting te klimmen. De deur van het tuinhuisje was niet afgesloten. De waarde van het apparaat is fl. 400,=.

Helmond: Tas gestolen
Vrijdag rond 12.00 uur is de handtas van een 73-jarige Helmondse vrouw gestolen. Zij deed boodschappen in een supermarkt in het winkelcentrum Brouwhorst. Zij had haar handtas in een boodschappentas in het winkelwagentje. Op een gegeven moment ontdekte zijn dat haar tas was gestolen. In de tas zaten een portemonnee met fl. 500,= en pasjes, een gsm en allerlei persoonlijke spullen.

Son: Computeronderdelen uit vrachtauto gestolen Vanuit een vrachtauto die geparkeerd stond op de weg 6000 op bedrijvenpark Ekkersrijt, zijn in de nacht van donderdag op vrijdag enkele dozen met computeronderdelen gestolen. De bestuurder van de Italiaanse vrachtauto lag in de cabine te slapen toen het zeil van de oplegger werd kapotgesneden en de spullen werden weggenomen. De achterklep was ook opengebroken.

Middelbeers: Snelheidscontrole
Op de Westelbeersedijk is vrijdag tussen 10.40 en 13.00 uur een snelheidscontrole gehouden. Van de 694 passanten reden er 42 te hard. De snelste reed 122 km/u., terwijl 80 toegestaan is.

Valkenswaard: Portemonnees gerold


- Vrijdag rond 13.15 uur is de portemonnee met fl. 400,= en een bankpasje gerold bij een 75-jarige Valkenswaardse vrouw. Dat gebeurde in een supermarkt aan de Corridor. Toen zij in de rij stond bij de kassa botste er iemand tegen haar aan. Even later merkte zij dat de portemonnee uit haar jaszak was gestolen.


- In een winkel aan de Eindhovenseweg werd kort voor 14.00 uur de portemonnee van een 63-jarige vrouw uit Heeze gestolen. Bij het verlaten van de winkel merkte zij dat haar schoudertas open was. De portemonnee met fl. 160,= en enkele pasjes was weg.


- Tussen 13.30 en 14.45 uur is de portemonnee van een 86-jarige vrouw uit Eersel gestolen. Zij had de portemonnee in haar polstas gedaan. Toen zij hem nodig had was hij verdwenen. Dat moet gebeurd zijn tijdens het winkelen op de Corridor. In de portemonnee zat een pinpas, fl. 150,= en een rozenkrans.

Valkenswaard: Man, onder invloed, rijdt door na aanrijding Op het Carillonplein is vrijdag om 11.30 uur een 48-jarige automobilist uit het Belgische Beringen aangehouden. De man had even daarvoor op de Nieuwe Waalreseweg een verkeerspaal platgereden en was doorgereden. Bij zijn aanhouding bleek dat hij gedronken had. Hij blies 2,5 promille. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt. Zijn rijbewijs is ingenomen.

Waalre: Vogels gestolen
Vanuit een volière achter een woning aan de Goudbergstraat zijn in de nacht van donderdag op vrijdag zeven kanaries gestolen. Het deurtje van het vogelverblijf was niet afgesloten. Zes vogels waren bontgekleurd en eentje was oranje. De waarde is ongeveer fl. 250,=.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie