Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Tien chauffeurs inder invloed

Datum nieuwsfeit: 01-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 1-06-2001
Mediaberichten 1 juni (15.00 uur)

REGIO LIMBURG-NOORD 10 dronken chauffeurs

REGIO De afgelopen week (26-05 01-06) heeft de politie in totaal 10 automobilisten betrapt op het rijden onder invloed. Dit gebeurde vier keer bij een aanrijding. Bij drie van de hierbij betrokken bestuurders werd het rijbewijs ingevorderd. De andere bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. De processen-verbaal zijn opgemaakt in Venlo (2), Molenhoek, Blerick, Koningsbosch, St. Odilienberg, Nederweert, Weert, Reuver en Gennep.

Politieagenten waren zondag 27 mei bezig met een bekeuringssituatie op de Pastoor Siebenstraat in St. Odilienberg, toen ze een harde klap hoorden. Toen ze poolshoogte gingen nemen zagen ze dat er een auto tegen de gevel van een woning stond. Vervolgens zagen ze dat de auto achter uit reed en tegen de gevel van een ander pand botste. Om te voorkomen dat de vrouw nogmaals achteruit zou rijden, trok een van de agenten haar uit de auto. Nader onderzoek wees uit dat de vrouw over de Raadhuisstraat is komen aanrijden en dat ze bij de kruising met de Pastoor Siebenstraat rechtdoor tegen een gevel van een woning aan is gereden. Het rijbewijs van de vrouw is inmiddels ingevord. De omvang van de aangerichte schade is nog onbekend.

BUGGENUM 34 automobilisten bekeurd

BUGGENUM De politie heeft bij een snelheidscontrole, gehouden tussen 17.15 uur en 18.15 uur op de Berikstraat, 34 automobilisten bekeurd. Van de 165 gecontroleerde voorbijgangers was de hoogst gemeten snelheid 75 km per uur, terwijl 50 km per uur is toegestaan.

BEEGDEN 95 automobilisten bekeurd

BEEGDEN De politie heeft bij een snelheidscontrole, gehouden tussen 18.30 uur en 19.30 uur op de Heerstraat Noord, 95 automobilisten bekeurd. Van de 445 gecontroleerde voorbijgangers was de hoogst gemeten snelheid 82 km per uur, terwijl 50 km per uur is toegestaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie