Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Hennepkwekerij gevonden

Datum nieuwsfeit: 01-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 31-05-2001 Persbericht district Aa en Dommel

HENNEPKWEKERIJEN AANGETROFFEN, Sint Michielsgestel

Donderdagmorgen heeft de politie een onderzoek gedaan aan het Spreeuwenbos in Sint Michielsgestel. Bij de politie was informatie binnengekomen dat aan het Spreeuwenbos enkele hennepkwekerijen zouden zijn. Bij het onderzoek donderdagmorgen waaraan enkele tientallen politiemensen deelnemen werden in verschillende schuurtjes totaal een achttal hennepkwekerijen aangetroffen. In twee kwekerijen werden geen planten aangetroffen doch was alles in gereedheid om nieuwe planten te zetten. Totaal werden ruim 2250 hennepplanten in beslag genomen. Ook werden totaal 115 assimilatielampen, afzuiginstallaties, groeimiddelen, beregeningsinstallaties en andere hulpmiddelen in beslag genomen. Zo werden enkele vogelkooitjes in beslag genomen. Op verschillende plaatsen bleken de uitgangen van de afzuiginstallaties gecamoufleerd te zijn met een vogelkooitje, waardoor de uitgang niet opviel. Bij het onderzoek werd ook een eerder gestolen bromfiets aangetroffen. Een 25-jarige man uit Sint Michielsgestel is in verband met de kwekerijen aangehouden.

AUTO GESTOLEN BIJ WONINGINBRAAK, Esch

In de nacht van woensdag op donderdag is ingebroken in een woning aan de Postelstraat in Esch. Men wist aan de achterzijde de woning binnen te dringen. Vanuit de keuken werden autosleutels gestolen. Met de sleutels werd de bij de woning staande auto, een blauwe Jeep Cherokee 3.1 TD gestolen. De auto, met een waarde van ongeveer fl. 131.000,-, heeft als kenteken 14-HD-HF.

AUTO GESTOLEN, Berlicum

In de nacht van woensdag op donderdag is vanaf de Hasseltsedijk in Berlicum een blauwe Volkswagen Golf gestolen. Het kenteken van de auto is TH-ZH-43.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie