Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Fietser gewond

Datum nieuwsfeit: 01-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Oss 1-06-2001
Persbericht district Maasland

BROMFIETSER GEWOND BIJ AANRIJDING, KOOLWIJK

Bij een verkeersongeval op de Schaykseweg in Koolwijk is donderdag een 54-jarige bromfietser uit Didam ernstig gewond geraakt. Het slachtoffer is met diverse inwendige kwetsuren overgebracht naar het Radboudziekenhuis in Nijmegen. Hij reed rond 17.00 uur over de Schaykseweg en wilde nabij de kruising met de Oude Schaykseweg de door hem bereden rijbaan schuin oversteken om zijn weg via het aldaar gelegen fietspad te vervolgen. Zijn uitzicht werd echter belemmerd door een achter op komende auto die hem had ingehaald. Daardoor zag hij een auto uit de tegenovergestelde richting niet aankomen.

FIETSER GEWOND, RAVENSTEIN

Een 16-jarige fietser is vrijdagmorgen gewond geraakt bij een aanrijding op de Dorpenweg met de kruising van de Mgr. Zwijsenstraat. De jongeman stak rond 07.45 uur per fiets de Dorpenweg over en verleende daarbij vermoedelijk geen voorrang aan een personenauto. Het slachtoffer is overgebracht naar het Radboudziekenhuis in Nijmegen.

ZAKKENROLLERIJ, OSS

Een inwoonster van Oss deed vanmorgen aangifte van zakkenrollerij. In een winkel aan Wolfskooi zag iemand kans om de portemonnee met daarin circa vierhonderd gulden vanuit haar handtas weg te nemen.

AUTO-INBRAKEN, OSS

In de nacht van donderdag op vrijdag is op de Griekenweg in een viertal autos ingebroken. De toegang werd verkregen door een ruit te vernielen. Vanuit drie autos werd de autoradio ontvreemd. De totale waarde van de apparatuur is niet bekend.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie