Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Troy Group Inc. neemt Network Printing divisie over

Datum nieuwsfeit: 01-06-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Troy Group Inc. neemt de Network Printing divisie van Extended Systems over.

Noordwijk, 3 September 2001

Geachte heer/mevrouw,

Per 1 Juni 2001 is de "Network Printing" divisie van Extended Systems overgenomen door de Troy Group Inc, Santa Ana, CA, USA. Troy is een toonaangevende leverancier van netwerk- en draadloze Print Servers. Het Europese hoofdkwartier van Troy is gevestigd op de zelfde locatie als Extended Systems te Herrenberg, Duitsland.

De overname van de Extended Systems divisie door Troy heeft tot gevolg dat de distributie voor de Print Servers per 15 July is overgenomen door Axcom BV.

In de loop van dit jaar zullen de produkten van Extended System, het afgelopen jaar overgenomen Cablenet en de TroyXCD productlijn ondergebracht worden onder het TROY label.

Voor vragen met betrekking tot verkoop, support en garantie afhandeling dient men voortaan een beroep te doen op Axcom B.V.: Telefoon +31 (0)71 3647393, fax +31 (0)71 3647394

Sinds 1992 heeft Axcom een vooraanstaande positie opgebouwd in de Benelux op het gebied van printer connectivity. Naast de 'standaard' producten kan Axcom o.a. dankzij Troy print oplossingen bieden voor Banyan Vines, DEC Lat, IBM AS/400 en IBM mainframes. Diverse printerfabrikanten waaronder Océ, Xerox, HP, Lexmark, OKI, Lanier en anderen doen dan ook regelmatig een beroep op de expertise van Axcom.

Ik neem aan u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd

Met vriendelijke groet,
Axcom B.V.
Albert Kaan
e-mail:(albert@axcom.nl)
Tel: 071 3647393

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie