Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht

Datum nieuwsfeit: 02-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 2-06-2001 Persvoorlchting district Heerlen
Zaterdag 2 juni 2001

Hoensbroek; Inbraak
In de nacht van vrijdag op zaterdag werd ingebroken in een woning gelegen in de Monseigneur Lebouillestraat in Hoensbroek. Men verschafte zich toegang na het verbreken van een achterdeur. Gestolen werd een computer.

Heerlen; Autobrand
In de nacht van vrijdag op zaterdag raakte een auto in de Looierstraat in Heerlen in brand. De 24 jarige bestuurder uit Landgraaf bemerkte tijdens het rijden vonken tussen het linkerportier en de wielkast. Nadat hij de auto aan de kant zette sloegen de vlammen al om zich heen. De gewaarschuwde brandweer kon niet voorkomen dat het gehele voertuig uitbrandde.

Heerlen; Alcohol en verkeer
In de nacht van vrijdag op zaterdag, omstreeks 1.30 uur, zag een patrouille een personenauto in tegengestelde richting over de rotonde rijden en met hoge snelheid doe Passartweg inrijden. Hierbij liep de snelheid van het voertuig op tot 100 km/h. Een stopteken van de politie werd door de bestuurder genegeerd. Ook reageerde hij niet op het zwaailicht. Uiteindelijk stopte de automobilist in de Unescolaan. Hij werd aangehouden en voor ademanalyse overgebracht naar het politiebureau. Uit de analyse bleek een promillage van 1.0 o/oo. Het rijbewijs van de 40 jarige man uit Heerlen werd ingevorderd. De auto werd in beslag genomen.

Hoensbroek; Van scooter beroofd
Vrijdag omstreeks 16.30 uur werd in de Markgravenstraat in Hoensbroek een 16 jarige inwoner van Heerlen van zijn bromscooter beroofd. De benadeelde stond in bovengenoemde straat toen een man met een over zijn gezicht getrokken zwarte muts op hem afstapte. De verdachte rukte de knaap de sleutels van de bromfiets uit zijn handen en bedreigde het slachtoffer als hij niet zou afstappen. De verdachte startte de bromfiets en verdween. Door de politie wordt een onderzoek ingesteld.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie