Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: motorrijder ernstig gewond

Datum nieuwsfeit: 02-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Uden 2-06-2001
Persbericht district De Leijgraaf

MOTORRIJDER ERNSTIG GEWOND (Uden)

Vrijdagmiddag is een 56-jarige inwoner uit Veghel op de rijksweg N265 in Uden ernstig gewond geraakt bij een aanrijding met een 40-jarige automobilist uit Volkel. De automobilist kwam uit de richting Mariaheide en reed in de richting Uden. Op een gegeven moment zag hij een file voor zich opdoemen en wilde keren. Hij zag daarbij de achteropkomende motorrijder over het hoofd waardoor een aanrijding ontstond. De motorrijder kwam ten val en is per ambulance zwaar gewond overgebracht naar het Berhove ziekenhuis in Veghel. Hij bleek zijn schouder en de meeste ribben te hebben gebroken.

GESLAGEN MET BIERGLAS (Uden)

Van vrijdag op zaterdag is een 25-jarige vrouw uit Oss in een horecagelegenheid aan de Sint Jansstraat in Uden met een bierglas in haar gezicht geslagen. Zij raakte gewond. Het slachtoffer bevond zich op de dansvloer en kreeg plotseling van achteren een duw. Zij draaide zich om en werd door een onbekende man met een bierglas in het gezicht geslagen. De vrouw liep hierbij diverse verwondingen in het gezicht op. In het Bernhove ziekenhuis in Veghel zijn de verwondingen gelijmd. De politie stelt een onderzoek in.

JOYRIDING MET TAXI (Uden)

Van vrijdag op zaterdag is een 27-jarige man uit Vorstenbosch op Sint Jansstraat in Uden aangehouden voor joyriding met een taxi. Vrienden van de verdachte probeerden de aanhouding te verhinderen. De taxichauffeur ging even kijken waar zijn klanten bleven en liet zijn voertuig met draaiende motor achter. De verdachte nam plaats in de auto en reed er een blokje mee rond. Toen hij terug kwam werd hij in eerste instantie aangehouden door in middels gewaarschuwde en met horecatoezicht belastte agenten. Vrienden van de verdachte hinderden de agenten zodanig dat laatstgenoemde zich wist los te rukken. Na een sprint van de taxichauffeur en de agenten kon hij in de boeien worden geslagen. Hij is voor verhoor ingesloten.

BEDREIGING (Veghel)

Vrijdagavond heeft een 62-jarige bewoner van de G.K. van Hogendorplaan in Veghel aangifte gedaan van bedreiging door een straatgenoot. Het slachtoffer pakte naar aanleiding van langdurige voetbaloverlast in de straat een bal af die tijdens het voetballen in zijn tuin was gekomen. Een straatgenoot bedreigde hem daarop verbaal. De politie onderzoekt de zaak.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie