Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Estland-Nederland rechtstreeks bij de NOS

Datum nieuwsfeit: 02-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: NOS
Zoek soortgelijke berichten
NOS


Estland-Nederland rechtstreeks bij de NOS
De belangrijke kwalificatiewedstrijd voor het Wereldkampioenschap voetbal 2002, Estland tegen Nederland, wordt op zaterdag 2 juni live door de NOS vanuit de Estlandse hoofdstad Tallinn uitgezonden. NOS Radio en Televisie doet verslag van deze wedstrijd.

Mart Smeets verzorgt daar het verslag van de wedstrijd, daarbij terzijde gestaan door Johan Cruijff. Hij neemt de analyses voor zijn rekening.

De uitzending van Studio Sport begint al om 18.00 uur met een samenvatting van de wedstrijd Portugal-Ierland, eveneens een kwalificatiewedstrijd voor het WK in 2002 in dezelfde poule als Nederland. Om 18.15 uur start de voorbeschouwing op de wedstrijd Estland Nederland. Om 19.00 uur volgt de aftrap. Inclusief de nabeschouwing duurt deze uitzending tot rond de klok van 21.15 uur.

Op Radio 1 is de wedstrijd eveneens live te volgen. Het commentaar vanuit Tallinn wordt verzorgd door Ron de Rijk en Jack van Gelder. De extra lange Langs de Lijn-uitzending begint om 19.00 uur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie