Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Amerikaans rapduo Outkast in Nederland

Datum nieuwsfeit: 03-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

BMG NEDERLAND

Rapduo Outkast in aantocht

RAPDUO OUTKAST IN AANTOCHT

Het Amerikaanse rapduo Outkast zal binnenkort naar Nederland komen voor optredens tijdens Pinkpop en het Drum Rhythm Festival. Zondag 3 juni staat Outkast in de 3FM tent op Pinkpop in Landgraaf. Op zaterdag 9 juni staan zij in de Helium-tent tijdens het Drum Rhythm Festival dat in Amsterdam op het Java Eiland wordt gehouden. Deze zomer zal het populaire duo ook nog door Amerika touren tijdens een muziekfestival met o.a. Moby, Nelly Furtado en Carl Cox.

Op 25 mei komt de nieuwe single So Fresh, So Clean uit die nu al is verkozen tot Boxtopper. Ook op de muziekzender MTV krijgt de nieuwe clip veel airplay en was deze week nr 1 bij MTV s Total Request Live.
So Fresh, So Clean is tevens afkomstig van hun vierde album Stankonia.
Inmiddels zijn er van dit album in Amerika al meer dan drie miljoen exemplaren verkocht. Met hun vorige albums behaalde Outkast in Amerika
al platina, maar in Europa is het succes pas bij het verschijnen van Stankonia begonnen. Het succes begon bij de nummer 1 hitsingle Ms Jackson.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: BMG NEDERLAND B.V.
Kim van Adelberg
Telefoon: (035) 6265 231
E-mail: (kim.van.adelberg@bmg.nl)

14 mei 01 10:51

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie