Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: vrouw steekt vriend

Datum nieuwsfeit: 03-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 3-06-2001 Persbericht district Aa en Dommel

MAN DOOR VRIENDIN NEERGESTOKEN (Boxtel)

Van zaterdag op zondag is een 30-jarige vrouw in haar woning op de Puccinistraat in Boxtel aangehouden als verdacht van poging tot doodslag op haar 39-jarige vriend. De man en de vrouw kregen na een avondje stappen onenigheid in de woning van de vrouw. Een en ander liep uit op een handgemeen, waarbij de vrouw de man vermoedelijk met een mes heeft ge-stoken. De man heeft de woning verlaten en is naar de woning van zijn ex-vrouw aan de Albinonistraat in Boxtel gegaan. Hij is vandaaruit met een ernstige buikwond per ambulance overgebracht naar het GZG in s-Hertogenbosch. Hij kon nog niet worden gehoord. De vrouw is inmiddels inverzekeringgesteld.

VERDACHTEN AANGEHOUDEN VOOR VERNIELING EN HUISVREDEBREUK (Vught)

Zondagmorgenvroeg zijn in een woning aan de John F. Kennedylaan in Vught een 35-en 37-jarige man aangehouden voor vernieling en huisvredebreuk in een woning aan de Wilhelmi-nasingel in Vught. Het tweetal, broers van elkaar, trapten daar een ruit in van de woning van de 63-jarige bewoner en hebben met hem gevochten. Hun 58-jarige moeder verbleef in die woning. De vrouw was niet bij haar eigen vriend aan de Kennedylaan gaan slapen, omdat daar niet werd opengedaan toen ze thuis kwam. Zij is daarop in de woning van de 63-jarige kennis gaan slapen. De zoons waren daar volgens zeggen boos om en namen eerder genoem-de maatregen. Zij zijn voor verhoor ingesloten.

WONINGBRAND (Boxtel)

Van zaterdag op zondag is brand uitgebroken in de woning van een 39-jarige man aan de Baanderherenweg in Boxtel. De man wist met zijn gezin het pand veilig te verlaten. Er ont-stond grote brandschade. De bewoners van de onder- en bovenliggende percelen wisten zich eveneens tijdig in veiligheid te brengen. De brandweer bluste de brand. Voor zover bekend hebben de belendende percelen geen brandschade opgelopen. De technisch recherche van de politie Brabant-Noord stelt een onderzoek in.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie