Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Literair blad Krakatau houdt festival Het Woord op Ruigoord

Datum nieuwsfeit: 03-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

28 mei 2001

PERSBERICHT

Presentatie Literair Tijdschrift Krakatau op dichters- en muziekfestival het Woord op Ruigoord

Te midden van de havens en industrie aan de rand van Amsterdam vindt het komende weekend het dichters- en muziekfestival 'Het Woord op Ruigoord' plaats. Onder de titel Luctor et Emergo zijn er optredens van dichters als Hanny Michaelis, K.Schippers, Ad Zuiderent, Esther Jansma, Ira Cohen, Simon Vinkenoog, Hakim Bey, Jordan Zinowich, Theodor Holman, Arthur Lava, Kristian Kannstadt, Grazina Przybyl, Hans Plomp, Frank Starik, Menno Wigman en Sven Ariaans.

Het eigenzinnige literaire tijdschrift Krakatau zal zich hier presenteren via een stand en voordrachten van de dichters Tsead Bruinja, Daniël Dee, Sieger M. Geertsma, Peter de Groot en Eddy van der Linden. Speciale gast van Krakatau is de dichter Albertina Soepboer wiens nieuwe bundel 'De dieptering' zojuist is verschenen bij Uitgeverij Passage. De dichters zijn te beluisteren op zondagmiddag 3 juni.

Voor meer informatie over Krakatau:
E-mail: voorkrakatau@hotmail.com Tel.: 050-57.75.189 (Daniël Dee)

Voor meer informatie over het festival:
Internet: http://www.ruigoord.nl/ E-mail : ruigoord@xs4all.nl Data: 1,2 en 3 juni 2001
Plaats: Ruigoord

Routebeschrijving: Bus 82 vanaf station Marnixstraat (A'dam) of vanaf station Sloterdijk (A'dam) uitstappen halte Ruigoord. Met de auto: volg IJmuiden.


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie