Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

TAM biedt reisagenten dubbele commissie en laagseizoentarief

Datum nieuwsfeit: 03-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 03 JUNI 2001

Brazilian Airlines

TAM biedt reisagenten dubbele commissie en laagseizoentarieven

Ter gelegenheid van haar nieuwe vlucht van Frankfurt naar São Paulo, die op 18 juni van start gaat, biedt TAM Brazilian Airlines reisagenten geen 7% maar 14% commissie op vluchten naar São Paulo (vanaf Amsterdam via Frankfurt).

De commissie is geldig voor vluchten met vertrek in de periode 18 juni tot en met 18 juli 2001. Boeken kan vanaf heden. De vlucht naar São Paulo vertrekt dagelijks om 22.30 uur vanuit Frankfurt. Ook vanuit São Paulo wordt 's avonds laat vertrokken, waardoor ook de dag van vertrek efficiënt benut kan worden. KLM biedt vanuit Amsterdam een uitstekende aansluiting op de vlucht van Frankfurt naar São Paulo en v.v.

Kantoor te Amsterdam

Op 1 juni opende het kantoor van TAM Brazilian Airlines in Nederland officieel zijn deuren. Vanuit dit op Schiphol gevestigde kantoor vindt de verkoop plaats voor de TAM-vluchten vanuit Parijs en Frankfurt. Ter gelegenheid van de opening van het kantoor geldt voor alle TAM-vluchten het laagseizoentarief tot en met 12 december 2001.

De exacte adresgegevens luiden:

TAM Brazilian Airlines
Transview Building
Havenmeesterweg 305
1118 CE Schiphol

Tel: (020) 406-9999
Fax: (020) 406-9998
e-mail: (tam.amsterdam@tam.com.br)

TAM-team

Het TAM-team in Nederland bestaat uit:

René de Jonge (General Manager Duitsland en Nederland) Ineke van Huystee (Executive Assistant) Hans Pettinga (Sales & Services Agent) Tim Huguet (Sales & Services Agent)
Frans Ribeiro (Supervisor Accounting & Administration).

In Frankfurt is ook een TAM-kantoor geopend, tevens geleid door René de Jonge.

Meer informatie:

TAM Brazilian Airlines is de snelst groeiende luchtvaartmaatschappij in Zuid Amerika en is de belangrijkste luchtvaartmaatschappij van Brazilië die meer dan 60 bestemmingen vanuit São Paulo in Brazilië aanvliegt. Bovendien is TAM de tweede in grootte in Brazilië qua internationale verbindingen met de rest van Zuid Amerika, de Verenigde Staten en Europa.

TAM onderhoudt o.a. dagelijkse verbindingen tussen São Paulo en Miami, São Paulo en Parijs en São Paulo en Frankfurt. De maatschappij heeft een codeshare-overeenkomst met American Airlines en Air France. De internationale routes worden onderhouden met moderne vliegtuigen van het type Airbus A330-200 in de configuratie First, Business en Economy Class. Sinds 1 januari 2001 wordt gedurende het hele jaar elke maand een nieuwe Airbus afgeleverd bij TAM. Deze worden ingezet op zowel het nationale als het internationale routenet.

Zie ook: www.tam.com.br

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie