Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo

Datum nieuwsfeit: 04-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 4-06-2001
Mediaberichten 4 juni 2001 (14.10 uur)

GENNEP Twee vernielers aangehouden

GENNEP Twee jongens uit Gennep van 12 en 14 jaar zijn vrijdagavond op heterdaad betrapt bij het vernielen van een leegstaande school aan de Heijenseweg. De jongens waren met stenen ruiten aan het ingooien. Nadat de jongens werden overgebracht naar het politiebureau legde ze bekennende verklaringen af over de vernielingen maar ook over brandstichting in de gymzaal van dezelfde school op woensdag 30 mei. De ouders van het tweetal werden in kennis gesteld. Zij zullen worden doorverwezen naar bureau HALT.

VENRAY Mishandeling politieman

VENRAY Een 24-jarige man uit Venray is zaterdagmorgen rond 3.30 uur aangehouden nadat hij twee meisjes had lastiggevallen en een sigarettenpeuk in het gezicht van een politieman had gegooid. De politieman werd aangesproken door een nog onbekend meisje dat hulp wilde omdat twee jongens haar en haar vriendin lastig vielen en bleven volgen. De jongens werden diverse malen verzocht weg te gaan, hetgeen zij weigerden. Zelfs na dreiging met een proces verbaal weigerde de verdachte weg te gaan. Hij werd hierop tegengehouden door de politieman die de brandende sigaret in zijn gezicht kreeg. De verdachte zette het op een lopen maar kon even later worden staandegehouden. Hij werd geboeid overgebracht naar het bureau voor verder verhoor en in vrijheid gesteld. De zaak zal worden afgehandeld door middel van snelrecht.

HORST Winkeldief aangehouden

HORST Een 39-jarige man uit Grubbenvorst is zaterdagmiddag aangehouden in een winkel aan de Witveldweg op verdenking van diefstal van gereedschap ter waarde van fl. 14,95. Hij had het artikel nog in zijn zak zitten toen hij de winkel wilde verlaten. De man kreeg een boete van fl. 250,- die hij meteen betaalde.

VENLO Illegale vreemdeling

VENLO Een 30-jarige man uit Nigeria is zaterdagmiddag aangehouden nadat bij controle door de politie was gebleken dat hij illegaal in Nederland verbleef. De man werd overgebracht naar het bureau waar hij werd verhoord. De man werd in afwachting op verwijdering uit Nederland in vreemdelingenbewaring gesteld.

SWALMEN Dronken vernieler aangehouden

SWALMEN Een 33-jarige man uit Swalmen is zondagmorgen rond 3.30 uur aangehouden op de St. Sebastianusstraat op verdenking van vernieling van een deur en openbare dronkenschap. De man had in dronken toestand het onderste gedeelte van een deur ingetrapt. De 31-jarige bewoner had de man daarom een trap verkocht zodat hij achterover was gevallen. De politie vond de verdachte slapend met enkele diepe snijwonden aan het gezicht. De verdachte werd voor verhoor meegenomen naar het bureau en later in vrijheid gesteld. De politie stelt een nader onderzoek in.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie