Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Geen beloning voor progressie Trium Team Lexus

Datum nieuwsfeit: 04-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

P E R S B E R I C H T

GEEN BELONING VOOR PROGRESSIE TRIUM TEAM LEXUS

Zandvoort, 4 juni 2001 Het TRIUM Team Lexus heeft tijdens de Pinksterraces laten zien dat het team sinds de vorige races veel progressie heeft geboekt. Tim Coronel kwalificeerde zich als vijfde voor de eerste race van het weekeinde, in de race lag hij derde tot hij buiten zijn schuld de strijd moest staken. "Het ging echt super", aldus Tim. "De Lexus IS200 Sport wordt steeds competitiever."

Voorafgaande aan de Pinksterraces had het TRIUM Team Lexus hard gewerkt aan de verbetering van de Lexus IS200 Sport. Cavallino Engineering ontwikkelde de auto's ook tijdens het pinksterweekeinde door; op de 'vrije' zondag bouwde het team een nieuwe eindoverbrenging in die op zaterdag was afgeleverd.

Het ontwikkelingswerk van het TRIUM Team Lexus wierp zijn vruchten af. In de eerste tijdtraining, bepalend voor de startopstelling van de eerste race op maandag, kwalificeerde Tim Coronel zich als vijfde. "Ik ben zowel voor het team, dat keihard aan de ontwikkeling van de auto's werkt, als voor mijzelf erg blij dat we erbij zitten", reageerde Tim tevreden. Paul van Splunteren reed de achtste trainingstijd. In de tweede training zat Tim er wederom goed bij. Hij stelde de achtste startpositie veilig, slechts 0,3 seconde achter de nummer vijf Cor Euser. Paul van Splunteren had evenals zijn teamgenoot last van onderstuur doordat de voorbanden van de Lexus IS200 Sport op het koude Circuit Park Zandvoort niet op temperatuur kwamen. Hij kwalificeerde zich als twaalfde. Hij toonde zich desondanks tevreden. "We zijn goed onderweg, de auto's zijn wederom een stuk verbeterd", stelde hij vast.
.

P E R S B E R I C H T

KOPREGEL ARIAL KAPITAAL VET CORPS 12 LINKSLIJNEND

Introtekst, Arial corpsgrootte 12 punts, vet, links- en rechtslijnend, Introtekst, Arial corpsgrootte 12 punts, vet, links- en rechtslijnend, Introtekst, Arial corpsgrootte 12 punts, vet, links- en rechtslijnend, Introtekst, Arial corpsgrootte 12 punts, vet, links- en rechtslijnend,

Platte tekst, niet vet, Arial corps 12, links- en rechtslijnend, Platte tekst, niet vet, Arial corps 12, links- en rechtslijnend, Platte tekst, niet vet, Arial corps 12, links- en rechtslijnend, Platte tekst, niet vet, Arial corps 12, links- en rechtslijnend, Platte tekst, niet vet, Arial corps 12, links- en rechtslijnend, Platte tekst, niet vet, Arial corps 12, links- en rechtslijnend,

Noot voor de redactie,

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie