Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Een leuk dagje uit op de Luikse markt in Utrecht

Datum nieuwsfeit: 04-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Een leuk dagje uit op de LUIKSE MARKT

Utrecht. Op maandag 4 juni a.s., 2e pinksterdag, organiseert Org. Buro VAN AERLE op het Veemarktterrein te Utrecht de grootste Luikse Markt van Nederland met meer dan 1000 kramen. Vele duizenden bezoekers worden verwacht, want het wordt wederom een oergezellig evenement voor jong en oud. ( bij slecht weer is de markt binnen !! )

De markt is omlijst met veel gratis amusement. Zo is er een groot kinderspeelplein met allerlei attracties, een kindertheater, clowns en steltlopers, live muziek, voor alle kinderen gratis popcorn of een suikerspin. Voor een hapje en een drankje kan men uiteraard ook terecht. Hiervoor is een groot terras ingericht

Kom met het hele gezin van 10.00 - 17.00 uur naar deze gigantisch grote en gezellige Luikse Markt in Utrecht, waar men kan snuffelen,scharrelen, struinen, neuzen, rommelen, handelen, speuren, afdingen, enz. Het Mega Spectakel voor de Tweede Pinsterdag.

Entree slechts f 7,50 voor volwassenen. Kinderen onder geleide t/m 12 jaar gratis. Parkeren is eveneens gratis. Eveneens alle attracties. Het Veemarktcomplex is gelegen aan de Sartreweg (A27) te Utrecht.

Bijlage een tweetal foto's : LUIKSE MARKT
Inlichtingen : Eric van Aerle ( Org.buro Van Aerle tel.: 0492 - 525483. )
Voor verdere informatie kijkt u op SBS6 text pagina 650.


LUIKSE MARKT

* Een leuk dagje uit *

UTRECHT. Wie met het hele gezin eens een leuk dagje uit wil, zal beslist eens naar de Utrechtse Luikse markt moeten komen. Daar is voor iedereen van alles te beleven. Snuffelen, scharrelen, struinen, neuzen, rommelen, handelen,speuren, afdingen, enz. Het is allemaal mogelijk op 4 juni, 2e Pinksterdag op het Veemarktterrein in Utrecht. ( bij slecht weer is de markt binnen !!)
Er komt geen einde aan de lijst van dingen en spulletjes, die je allemaal op de vlooienmarkt kunt vinden. Soms zijn de spullen min of meer gesorteerd, maar vaak ligt en staat het allemaal volstrekt door elkaar.
Zoek je echt iets speciaals op die 1000 kramen? Ben je bv op zoek naar dat ene theelepeltje van de watersnoodramp in 1953, dat zeldzame gedenkbord van het huwelijk van Juul en Benno, dat ontbrekende melkkannetje uit grootmoeders servies, dat dorpsgezicht anno 1911 van het raadhuis in Utrecht, dat ene stripboek, verkadealbum of lp's ? De ervaren snuffelaar weet dat hij dan wel even bezig is om tussen al die duizenden grote en kleine spullen precies dat ene ding te vinden, dat Felbegeerde Ding, dat Gedroomde bezit..!
"Markt-snuffelen" is eigenlijk een soort topsport en alleen de goed getrainde scharrelmens schopt het ver bij dit soort gelegenheden. Behalve training schijnt het ook een kwestie van aanleg te zijn. Het bestaan van het "snuffel-gen" is echter tot op heden nog niet wetenschappelijk aangetoond.
De markt wordt omlijst met veel gratis amusement. Zo is er een groot kinderspeelplein met allerlei attracties, een kindertheater, clowns en steltlopers, live muziek, voor alle kinderen gratis popcorn of een suikerspin.
Voor een hapje en een drankje kan men uiteraard ook terecht. Hiervoor is een groot terras ingericht.

De markt is open van 10-17 uur. De toegang bedraagt fl. 7,50 voor volwassenen. Kinderen onder geleide t/m 12 jaar zijn gratis. Parkeren en alle attracties op het veemarktterrein zijn eveneens gratis.

Inlichtingen : Eric van Aerle ( Org. Buro Van Aerle tel.: 0492 - 525483. ) Voor verdere informatie kijkt u op SBS6 tekst pagina 650.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie