Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ESV Conferentie over ontwikkelingen in voertuigveiligheid

Datum nieuwsfeit: 04-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

RDW

Verbeteringen in Voertuigveiligheid

De RDW Centrum voor voertuigtechniek en informatie organiseert van 4-7 juni de 17e ESV (Enhanced Safety of Vehicles) Conferentie over ontwikkelingen in voertuigveiligheid, in het RAI-Congrescentrum in Amsterdam.
Overheidsvertegenwoordigers en onderzoekers uit de voertuigindustrie van over de gehele wereld, zoals USA, Australië, Japan en Europa, komen bij deze unieke gelegenheid bijeen om informatie uit te wisselen over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van voertuigcontructies, beschermingssystemen voor inzittenden, biomechanische aspecten van het menselijk lichaam, ITS (Intelligente Transport Systemen), ontwikkelingen inzake bescherming bij frontale en zijdelingse botsing en internationale wereldwijde harmonisatie van voertuigtechnische ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie