Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aanbieding onderzoeksrapport woonwagenaffaire in Driebergen

Datum nieuwsfeit: 05-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Driebergen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Driebergen

Afslag Driebergen......
5 juni 2001 bijzondere raadsvergadering: aanbieding onderzoeksrapport "woonwagenaffaire"

De door de gemeenteraad in november 2000 ingestelde onderzoekscommissie die de zogenaamde woonwagenaffaire heeft onderzocht, heeft het onderzoek afgerond. Het resultaat van het onderzoek staat in een rapport met als titel "Afslag Driebergen ...".

Dit rapport wordt aangeboden aan de raad op woensdag 5 juni 2001 in een bijzondere raadsvergadering. De vergadering is openbaar en vangt aan om 19.00 uur in de buitenplaats Sparrendael, Hoofdstraat 89. Er is geen gelegenheid tot discussie. Aansluitend is er een persconferentie. De pers krijgt dan de gelegenheid vragen te stellen. De inhoudelijke behandeling van dit rapport door de gemeenteraad vindt plaats in een raadsvergadering op donderdag 5 juli 2001.

"Afslag Driebergen ..."
bestaat uit twee delen. Het eerste deel bevat het onderzoeksverslag, de conclusies en de aanbevelingen. Het tweede deel bevat een feitendossier, verslagen van interviews, en een overzicht van de vragen die de commissie heeft geformuleerd en de hierop verkregen antwoorden.

Het rapport is vanaf woensdagochtend 6 juni in te zien op de internetsite van de gemeente Driebergen (www.driebergen.net) en in de hal van het gemeentekantoor van Driebergen-Rijsenburg tijdens de openingstijden.

Een exemplaar van het rapport kan tegen betaling van f 40,- (rapport en bijlagen), f 15,- (rapport) of f 25,- (bijlagen) worden verkregen bij de gemeente Driebergen-Rijsenburg. Dit bedrag kunt u betalen aan de legeskas op het gemeentekantoor. Wanneer u het rapport toegezonden wilt krijgen, dan zijn de kosten f 45,50 (rapport plus bijlagen), f 17,80 (rapport) of f 30,50 (bijlagen). Het bedrag kunt u overmaken naar gemeente Driebergen-Rijsenburg op rekeningnummer 139479 tnv legeskas onder vermelding van rapport Afslag Driebergen (rapport en/of bijlagen) en uw naam en adres.
meer informatie:

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie