Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Friesland: Friesland

Datum nieuwsfeit: 05-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Friesland: Friesland 5-06-2001
Politieberichten van 5/6 (07.00 tot 13.00 uur)

Heerenveen: inbraak fietsenstalling
In de nacht van maandag op dinsdag werd ingebroken in de NS-fietsenstalling aan de Trambaan. Nadat een raam was geforceerd, werd een luisje met daarin een onbekend geldbedrag weggenomen. Een 48-jarige inwoner van Heerenveen deed aangifte.

Ballum: eenzijdig ongeval onder invloed
Een 31-jarige inwoner van Nieuwstadt is dinsdag om 06.00 uur aangehouden, nadat hij onder invloed op de Verbindinsgweg een eenzijdige aanrijding had veroorzaakt. De man was met zijn auto in een flauwe bocht van de weg geraakt. Op het bureau blies hij 700 ug/l, waarna hij een rijverbod voor 8 uren en een proces-verbaal kreeg. Tevens werd zijn rijbewijs ingenomen.

Leeuwarden: ramen vernield
Van een kerkgebouw aan de Noorderweg zijn zondagmorgen omstreeks 08.30 uur vier ramen vernield. Een 54-jarige Leeuwarder deed aangifte.

Harlingen: inbraak auto`s
Op een parkeerterrein aan de Westerzeedijk bleek dinsdagmorgen om 09.00 uur in 9 auto`s te zijn ingebroken. In alle gevallen werd een raam vernield. Wat er weggenomen werd is nog niet duidelijk, want de eigenaren moeten nog aangifte doen.

Hurdergaryp: gereedschap gestolen
In een leegstaande woning, die dienst deed als opslagplaats voor een bouwbedrijf, aan de Bgm. Drijberweg is tussen vrijdag 16.00 en dinsdag 06.45 uur ingebroken. Nadat een raam was geforceerd, werd uit het pand een hoeveelheid gereedschap weggenomen. Een 51-jarige inwoner van Nieuwe Niedorp deed aangifte.

Lemmer: inbraak sportkantine
In de nacht van maandag op dinsdag werd ingebroken in een sportkantine aan de Straatweg. Nadat een raam was vernield, werd een computer met beeldscherm weggenomen. Een 44-jarige inwoner van Lemmer deed aangifte.

Goutum: inbraak auto
In de nacht van maandag op dinsdag werd ingebroken in een aan de Wergeasterdyk geparkeerd staande auto. Uit de auto werden een radio/cd-speler en een mobiele telefoon weggenomen. De 40-jarige eigenaar deed aangifte.

Leeuwarden: diefstal CV-ketels
Uit drie in aanbouw zijnde woningen aan Het Wijd zijn tussen afgelopen vrijdag en dinsdag de CV-ketels en thermostaten gestolen. In één woning werd bovendien een kraan opengezet zodat deze waterschade opliep. Een 41-jarige inwoner van Genemuiden deed aangifte.

Bureau Voorlichting & PR: 058 8808272

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie