Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Dragon Ball Z verslaat ringtones

Datum nieuwsfeit: 05-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

> Dragon Ball Z verslaat ringtones
>
> Haarlem, 5 juni - Na vele maanden op nummer 1 te hebben gestaan heeft de > Nederlandse vertaling van de 'manga' stripreeks Dragon Ball Z ringtones > van de eerste plaats verstoten. Zo blijkt uit de Lycos Top 10 van mei. > Daarnaast lijken de Nederlanders klaar te zijn voor een welverdiende > vakantie. Deze zoekterm komt dan ook nieuw binnen op de vijfde plaats. >
> De rest van de Lycos top 10 wordt gedomineerd door vrouwelijke sterren. > Britney Spears, Pamela Anderson, Jennifer Lopez en Anna Kournikova nemen > respectievelijk de vierde, zesde, zevende en tiende plaats in. Stond > vorige maand Jennifer Lopez het hoogst genoteerd (vijfde plaats), deze > maand is zij verslagen door haar concullega Britney Spears. Madonna heeft > plaats moeten ruimen voor de tennister Anna Kournikova. >
> Na de afsluiting van Starmaker eind mei daalt ook de populariteit van het > programma. Vorige maand stond Starmaker nog op de zesde plaats. Nu moet > Starmaker het doen met een negende plaats. Pokémon heeft deze maand zijn > derde plaats weten te behouden.
>
> De Lycos Top 10*
> 1) Dragon Ball Z (2)
> 2) Ringtones (1)
> 3) Pokémon 3 (3)
> 4) Britney Spears (7)
> 5) Vakantie (-)
> 6) Pamela Anderson (8)
> 7) Jennifer Lopez (5)
> 8) Playstation 2 (9)
> 9) Starmaker (6)
> 10) Anna Kournikova (-)
>
> * Algemene onderwerpen, zoals het weer, het nieuws, mp3's, maar ook > bedrijfsnamen worden bij het samenstellen van de Lycos Top 10 buiten > beschouwing gelaten.
>
> "Lycos.nl is één van de meest bezochte zoekmachines in Nederland en dat is > ook niet verwonderlijk.", aldus Renzo Moscou, Marketing manager Lycos > Nederland. "Omdat wij voor onze klanten de beste sites selecteren, krijgen > zij wat ze zoeken. Hiervoor is zelfs een speciale redactie in het leven > geroepen. Deze redactie stelt de Link Directory samen, voorziet de > geselecteerde sites van een korte beschrijving en zet het Lycos-hondje er > als herkenningsteken bij. De klant weet dan dat hij of zij iets goeds > krijgt."
>
>
>

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie