Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Modernisering en woonzorgproject CoornhertCentrum Den Haag

Datum nieuwsfeit: 05-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Haag

Persberichten >>

2001-06-05: Gemeente stemt in met voorbereiding modernisering en woonzorgproject verzorgingshuis CoornhertCentrum pag.nr.=7241

Het College van burgemeester en wethouders heeft vandaag ingestemd met de ondertekening van een intentieverklaring voor een samenwerkingsovereenkomst voor de herontwikkeling van verzorgingshuis CoornhertCentrum aan het Erasmusplein. De deelnemende partijen zijn namens de gemeente de wethouders Jetta Klijnsma van Welzijn, Volksgezondheid en Emancipatie en Arend Hilhorst van Ruimtelijke Ordening, Stadsvernieuwing en Volkshuisvesting, het CoornhertCentrum, Zorgkantoor Haaglanden en Woonzorg Nederland.

In deze verklaring spreken deze partijen hun intentie uit samen te werken aan de ontwikkeling van een nieuw multifunctioneel woonconcept, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie