Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Melding aanwezigheid Máxima bij olieworstelen voorbarig

Datum nieuwsfeit: 05-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Mededeling van de organisatoren Amsterdam Kirkpinar 2001 betreffende aanwezigheid van Z.K.H. de Prins van Oranje en mejuffrouw Máxima Zorreguieta bij het 5de Europees Kampioenschap Olieworstelen van zondag 17 juni a.s. in Sportpark Jaap Eden.

Tijdens de televisieuitzending van het programma "Appeltjes van Oranje" van maandag 4 juni j.l. liet Groene Amsterdammer-journalist René Zwaap weten dat Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Willem-Alexander met mejuffrouw Máxima Zorreguieta aanwezig zouden zijn bij het komende EK Olieworstelen in Sportpark Jaap Eden. Vanaf dat moment heeft onze telefoon niet stilgestaan.

Wij kunnen slechts bevestigen dat de voorzitter van de vereniging Turks Huis Amsterdam, drs Veyis Güngör de Prins van Oranje en mejuffrouw Máxima Zorreguieta heeft uitnodigd om in het proces van introductie en kennismaking met de Nederlandse samenleving dit familiale evenement en succesvolste allochtoonse sportgebeuren in Nederland bij te wonen.

De heer Zwaap (winnaar van de Gouden Mercuur en vorig jaar uitgeroepen tot redacteur/columnist van Het Jaar) baseerde zich niet op eventuele mededeling hierover van de organisatoren van het evenement of de RVD, maar op wat hij hierover "binnen de Turkse gemeenschap" had gehoord.

Veel mensen gaan er op voorhand van uit dat Z.K.H. de Prins van Oranje en mejuffrouw Máxima Zorreguieta gevolg zullen geven aan de uitnodiging. Het enthousiasme hiervoor bleek ook uit ons toegezonden digitaal bewerkte foto´s.

Een voorbeeld hebben we als attachment meegestuurd, deze is ook te vinden met dit bericht op de site www.kirkpinar.50megs.com/maxima01.htm

Over de eventuele aanwezigheid van deze hoge gasten kunnen wij verder geen mededelingen doen.

De verantwoordelijk hiervoor rust in eerste aanleg bij de Algemeen Secretaris van het Particuliere Secretariaat van de Prins van Oranje. Zij verzorgen de voorbereiding voor het bezoek van de leden van het Koninklijk Huis aan binnenlandse evenementen. Berichtgeving hierover rust bij de Directie Voorlichting van de RVD.

Hopende u hiermee voldoende te hebben geinformeerd. Namens de Vereniging Turks Huis
Murat Kirbacoglu
(PR medewerker Amsterdam Kirkpinar)

From the Amsterdam KIRKPINAR
E-mail (kirkpinar@hotmail.com)
go.to/oilwrestling
fax: +31 (0)84 8828532
WAP-mobile surf.to/mokum
Postbus 59070 - 1040 HB Amsterdam
Tel. +31(0)20 684 57 12


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie