Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel

Datum nieuwsfeit: 05-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 5-06-2001 Persbericht district Aa en Dommel

JONGEN AANGEHOUDEN VOOR FIETSDIEFSTALLEN, Boxtel

Afgelopen vrijdag werden in een berging van een flatwoning aan Hoogheem in Boxtel een vijftal fietsen aangetroffen. Uit onderzoek is gebleken dat deze fietsen van diefstal afkomstig waren. In verband hiermee is vandaag een 17-jarige jongen uit Boxtel aangehouden. Hij bekende de fietsen eerder gestolen te hebben. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

JONGENS AANGEHOUDEN VOOR FIETSDIEFSTALLEN, Boxtel

Maandagmiddag werden drie jongens uit Boxtel, 15, 15 en 14 jaar, op heterdaad betrapt door een surveillance van de politie Boxtel toen ze bezig waren een fiets te stelen vanaf een parkeerplaats aan de Prins Hendrikstraat in Boxtel. Het drietal was doende geweest met een betonschaar om het slot van een daar staande fiets open te knippen. Ze zijn voor verder onderzoek ingesloten. Onderzocht wordt of ze zich aan meerdere diefstallen hebben schuldig gemaakt.

WILDPLASSER BEKEURD, Boxtel

In de nacht van maandag op dinsdag is een 41-jarige man uit Boxtel bekeurd voor wildplassen op de Markt in Boxtel. Daar de man onder invloed was, werd hij ook bekeurd voor openbare dronkenschap.

VERNIELING VAN RUIT, Den Dungen

In de nacht van maandag op dinsdag is van een woning aan het Grinsel in Den Dungen een ruit vernield. Onbekenden gooiden rond 01.30 uur een steen door de ruit van de huiskamer.

BROMFIETS GESTOLEN, Boxtel

In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in een garagebox aan de Parallelweg Zuid in Boxtel. Vanuit de Box werd een gele bromscooter, merk Honda X8RS gestolen. Het verzekeringsnummer is JTN-606.

AANHANGWAGEN GESTOLEN

In de nacht van maandag op dinsdag is vanaf een binnenplaats bij woning aan Maaskantje een aanhangwagen gestolen. Een hek werd opengebroken, waardoor men op de binnenplaats kon komen. Het betreft een groene eenassige aanhangwagen.

In dezelfde nacht werd ook een aanhangwagen gestolen vanaf het Oranjeplein in Middelrode. Het betreft een bruine eenassige Peters aanhangwagen.

INBRAAK AUTO, Boxtel

In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Baandervrouwenlaan in Boxtel. Een portier van de auto werd opengebroken. De autoradio-cdspeler, de cd-wisselaar en een tiental cd`s werden gestolen.

AUTO GESTOLEN, Sint Michielsgestel

In de nacht van maandag op dinsdag is vanaf de Esdoornstraat in sint Michielsgestel een grijze Opel Astra gestolen. Het kenteken van de auto is FG-ZN-64.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie