Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk

Datum nieuwsfeit: 05-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk 5-06-2001
Persbericht district Land van Cuijk

WONINGINBRAAK GRAVE

Afgelopen nacht is ingebroken in een woning aan de Frater Adrianusstraat in Grave. Na het vernielen van een ruit nam de dader een DVD-speler en een autoradio weg.

COMPUTERS WEG

Maandag werd een inbraak ontdekt op een bedrijfsterrein aan de Ir.Wagterstraat in Boxmeer. Uit twee opengebroken container-units verdwenen enkele computers. Het juiste aantal, en de waarde ervan, is nog niet duidelijk.

INBRAAK IN GEMEENSCHAPSHUIS

Vanmorgen bleek dat in een gemeenschapshuis aan de Sint Cornelisstraat in Vortum Mullem was ingebroken. De dader nam enkele pakken koffie weg en een kleine hoeveelheid sigaretten.

MAN AANGEHOUDEN VOOR BEDREIGING

De politie heeft vanmorgen in een woning aan de Zwaluw in Boxmeer een 33-jarige inwoner van die plaats aangehouden. De man wordt ervan verdacht afgelopen nacht na een woordenwisseling een medebewoner met een luchtbuks te hebben bedreigd. In de woning van de man trof de politie verder nog enkele luchtdrukgeweren aan, alsmede een kruisboog, een vlindermes, een luchtdrukpistool en enkele patronen. De verdachte wordt vandaag verhoord.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie