Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

NS gaat samenwerken met Postkantoren BV

Datum nieuwsfeit: 05-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Nederlandse Spoorwegen
Zoek soortgelijke berichten
Nederlandse Spoorwegen

Persbericht

NS gaat samenwerken met Postkantoren BV
5 juni 2001
NS heeft een samenwerkingsverband gesloten met Postkantoren BV. Door deze samenwerking kan NS in 66 postkantoren c.q. postagentschappen in de buurt van kleine stations een agentschap openen.

NS wil graag agentschappen openen in de buurt van stations zonder loket om persoonlijke service te bieden aan reizigers die daar behoefte aan hebben. In 1999 is met het LOCOV (Landelijk Overleg Consumentenbelangen Openbaar Vervoer) afgesproken dat op of in de buurt van de kleinere stations zonder loket agentschappen komen.

NS Verkooppunt

Bij een agentschap kunnen reizigers treinkaartjes kopen en reisinformatie krijgen. De keuze voor Postkantoren BV als partner is een logische: Postkantoren BV heeft een groot vestigingsnetwerk en sluit goed aan bij wat NS wil bieden aan service naar de reiziger. De NS agentschappen in de postkantoren zullen NS Verkooppunt gaan heten (dit om verwarring met postagentschappen te voorkomen).

De planning is om in juli het eerste NS Verkooppunt te openen in een postkantoor. Vervolgens zullen er dit jaar nog 31 volgen. De overige NS verkooppunten worden volgend jaar geopend. Overigens zijn er al NS agentschappen (andere dan de NS Verkooppunten bij Postkantoren BV), deze blijven ook bestaan om onze klanten te blijven voorzien van een goede service.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie