Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ABN AMRO verkoopt activiteiten op Sri Lanka aan NDB Bank

Datum nieuwsfeit: 05-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: ABN AMRO
Zoek soortgelijke berichten
ABN AMRO


Persbericht
Amsterdam, 05 juni 2001

ABN AMRO verkoopt activiteiten op Sri Lanka aan NDB Bank ABN AMRO Bank N.V. en de Sri Lankese NDB Bank hebben overeenstemming bereikt over de verkoop van de activiteiten van ABN AMRO op Sri Lanka aan NDB Bank voor een verkoopprijs van ongeveer USD 14 miljoen. De transactie moet nog worden goedgekeurd door de relevante autoriteiten en bovendien moet de Central Bank of Sri Lanka nog een vergunning voor het uitoefenen van commerciële bankactiviteiten verstrekken aan NDB Bank.

De verkoop van de activiteiten op Sri Lanka past binnen het kader van ABN AMRO's eerder aangekondigde strategie van een sterkere focus op waardecreatie voor klanten en aandeelhouders. ABN AMRO heeft haar wereldwijde netwerk geanalyseerd met als doelstelling om haar middelen in die markten in te zetten, waar ze het hoogste rendement danwel de meeste voordelen voor het wereldwijde netwerk van ABN AMRO opleveren.

Perscontacten:Tanno Massar, telefoon: 020 - 6286321

ABN AMRO Bank N.V.
Press Relations (HQ1190)
Gustav Mahlerlaan 10
1082 PP Amsterdam
The Netherlands
Tel. +31 20 628 89 00
Fax. +31 20 629 54 86

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie