Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Spreekuren voor ouderen over bijzondere bijstand Maassluis

Datum nieuwsfeit: 05-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Maassluis
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Maassluis

29-5-2001

Spreekuren voor ouderen over bijzondere bijstand

In de komende week worden er wederom speciale spreekuren voor ouderen gehouden over het aanvragen van bijzondere bijstand. Op Pinkstermaandag valt het spreekuur uit, maar er zijn wel spreekuren op:


· dinsdag 5 juni 10.00 - 11.00 uur De Vliet
· woensdag 6 juni 10.00 - 11.00 uur Zonneweelde
· donderdag 7 juni 10.00 - 11.00 uur De Vloot
Ouderen kunnen hier niet alleen terecht voor algemene informatie over allerlei regelingen en voorzieningen in het kader van de bijzondere bijstand. Ook vragen die betrekking hebben op de eigen persoonlijke situatie kunnen worden gesteld.

Stadhuis
Op werkdagen van 9.00 tot 11.30 uur is er bij de afdeling sociale zaken en werkgelegenheid in het stadhuis aan de Koningshoek een speciaal spreekuur voor het aanvragen van bijzondere bijstand. Op dit spreekuur kan iedereen terecht. De spreekuren buiten het stadhuis zijn uitsluitend bedoeld voor ouderen voor wie de komst naar het stadhuis mogelijk een belemmering vormt om bijzondere bijstand aan te vragen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie