Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Opknapbeurt Italiaanse Zeedijk in Hoorn

Datum nieuwsfeit: 05-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Hoorn
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hoorn

Nieuws

OPKNAPBEURT ITALIAANSE ZEEDIJK
Met ingang van 5 juni gaat een aannemer in opdracht van de gemeente Hoorn de Italiaanse Zeedijk op diverse plaatsen herstraten. De werkzaamheden bestaan uit vernieuwen van de fundering van de verkeersdrempels en het herstraten van de kruising met de Pompsteeg, nadat een versmalling is aangebracht.
Op 5 juni wordt gestart met de drempel ter hoogte van de Jan Haringsteeg. Per week wordt een locatie aangepakt: op 11 juni is de kruising met de Pompsteeg aan de beurt, op 18 juni de drempel ter hoogte van nummer 57 en op 25 juni de drempel ter hoogte van de Brouwerijsteeg. De werkzaamheden duren tot en met 29 juni. Het streven is om de straat in de weekends vrij te geven. Ook tijdens de stadsfeesten van 15 t/m 17 juni is de straat open voor alle verkeer.
Tijdens het werk is de Italiaanse Zeedijk gesloten voor doorgaand verkeer. In de gedeeltes die bereikbaar zijn, is tijdelijk verkeer in twee richtingen toegestaan. Ook op de Veermanskade zal tijdens het werk tweerichtingsverkeer mogelijk zijn. Wel geldt op de Veermanskade dan een stopverbod.
Bewoners en belanghebbenden wordt verzocht om in verband met het werk hun auto niet in de directe nabijheid van de aangegeven locaties te plaatsen. Ook dienen zij er rekening mee te houden dat op de Veermanskade een stopverbod geldt.terug

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie