Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Pearle Opticiens op de bres voor 'te oud echtpaar'

Datum nieuwsfeit: 05-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

BENJAMENS, VAN DOORN-EURO RSCG

Echtpaar te oud voor hotel Lochem

Echtpaar te oud voor hotel Lochem
Pearle Opticiens komt in actie!

Vorige week verscheen het bericht dat het echtpaar Herman (95) en Mies (88) Schuttevaer uit Voorschoten niet langer welkom was in hotel 't Hof van Gelre waar ze samen al sinds 1946 elke zomer komen. Hoteldirecteur Finster van het hotel 't Hof van Gelre wil het imago van het hotel verjongen en niet langer geassocieerd worden met een 'verzorgingstehuis'. Pearle Opticiens komt in actie voor Herman en Mies om aan heel Nederland duidelijk te maken dat deze vorm van negatieve leeftijdsdiscriminatie niet getolereerd mag worden!

Ouderen Welkom bij Pearle
In Nederland zijn er al bijna meer ouderen dan jongeren. Aangezien slecht zien met de jaren komt, zijn ouderen voor Pearle een hele belangrijke klantengroep die dan ook gekoesterd wordt. 'Er wordt veel over de gevolgen van vergrijzing voor het bedrijfsleven geschreven en gesproken. Het belangrijkste is dat ouderen vooral ervaren consumenten zijn! Dit betekent dat we hoge eisen moeten stellen aan klanttevredenheid en veel aandacht hebben voor klantbehoud. 'Over de negatieve leeftijdsdiscriminatie dat het echtpaar Schuttevaer is overkomen heeft woordvoerster Lisette Akkerman van Pearle geen goed woord over. 'Het is gewoon absurd. De gemiddelde klant wordt ouder en ouder, bedrijven zouden het als een uitdaging moeten zien om daar zo goed mogelijk op in te spelen. Wat er ook voor nodig is.'

Vip-behandeling voor echtpaar
Deze gebeurtenis valt midden in de leeftijdsactie van Pearle waarbij klanten hun leeftijd in procenten korting krijgen op een montuur. Hoe ouder, hoe beter dus.
'Wij hebben mijnheer en mevrouw Schuttevaer allebei een gratis bril aangeboden. Om duidelijk te maken dat ze bij ons meer dan welkom zijn', aldus Diane Hazenboom, opticien aan de Frederik Hendriklaan in Den Haag. 'Mevrouw Schuttevaer reageerde heel enthousiast op de sympathieke actie! Op woensdag 6 juni 2001 om 09:45 uur zullen ze als echte Vips opgehaald worden en rond 10:15 uur worden ze hier hartelijk ontvangen met bloemen en koffie.'

E-mail bombardement richting hotel
Pearle roept iedereen op om een protest e-mail te sturen naar het hotel. Hiertoe opent Pearle vanaf dinsdag a.s. 12:00 uur een e-mail adres: (nooitteoud@pearle.nl). Gewoon een brief sturen kan natuurlijk ook: Pearle BV, postbus 77, 3769 ZH Soesterberg, o.v.v. nooit te oud. Pearle zal alle protesten persoonlijk aanbieden bij het hotel in Lochem.


Dit persbericht wordt u aangeboden door Pearle BV te Soesterberg.

Voor meer informatie: Pearle BV te Soesterberg, Lisette Akkerman, woordvoerster, tel. 033-4697200 (algemeen) of 033-4697193 (direct)

Wij nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn bij het ontvangst van het echtpaar Schuttevaer. Locatie: Pearle Opticiens, Frederik Hendriklaan 98, Den Haag.


05 jun 01 09:49

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie