Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: bedreiging rectificatie

Datum nieuwsfeit: 05-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 5-06-2001
Mediaberichten 5 juni 2001

ROERMOND Bedreigers aangehouden (2)

ROERMOND De twee mannen van 22 en 24 jaar uit Roermond zijn aangehouden op maandagavond 4 juni en niet zoals eerder vermeld op zondagavond.

VENLO Dieven aangehouden

VENLO Een jongen van 15 jaar uit Mönchengladbach en een jongen van 17 jaar uit Viersen zijn maandagavond aangehouden op verdenking van diefstal van geld bij een horecagelegenheid aan de Kaldenkerkerweg. Een medewerker had gezien dat een van de jongens een greep had gedaan uit de kassa en daarbij een bedrag van meerdere honderden guldens had weggenomen. Een derde verdachte, een 16-jarige jongen uit Neuwerk, werd aangehouden op het station. De drie jongens zijn voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. Daar bleek dat de 16-jarige niets met de zaak te maken had. Het minderjarige drietal zal door de Koninklijke Marechaussee worden overgedragen aan de Bundes Grenz Schutz.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie