Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Lokaal singaal: meldpunt voor de fysieke leefomgeving

Datum nieuwsfeit: 05-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer

Algemeen Lokaal signaal Meldpunt voor de fysieke leefomgeving

U heeft last van een bedrijf bij u om de hoek en u denkt: Mag dit wel? De gemeente wil een stuk grond bij u in de buurt bebouwen en u denk: Mag dit wel? Uw buren bouwen een schuur en u denkt: Mag dit wel?

Als u denkt dat er in uw omgeving iets gebeurt dat niet mag of kan volgens de wet en het gaat om zaken die de inrichting en het gebruik van de leefomgeving betreffen dan kunt u hier vanaf 5 juni 2001 bij

'Lokaal Signaal'

terugvinden welke stappen u kunt zetten, welke procedures u ter beschikking staan. Hoe u bijvoorbeeld bezwaar kunt maken en waar u terecht kunt met uw bezwaar. Daarnaast kunt u dan eventueel ook hier uw klacht indienen. Wij raden u echter aan om eerst de belangrijke achtergrondinformatie en de overige informatie op deze site goed te lezen en om de bestaande procedures die u ter beschikking staan eerst te doorlopen.

Over VROM

PROFESSIONELE INFO

(campagne)
Energielabel

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie