Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Raadsvergadering gemeente Den Helder

Datum nieuwsfeit: 06-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Helder

Raadsvergadering

betreft: week: week 22

Woensdag 6 juni vergadert de gemeenteraad vanaf 20.00 uur in de raadzaal van het stadhuis. Op de conceptagenda staan onder meer de volgende agendapunten: - voorstel tot benoemen van raadsleden in de commissie Bezwaar - en Beroepschriften en de Klachtencommissie; - voorstel tot het vaststellen van het Uitvoeringsplan stadsvernieuwing 2000/2001; - voorstel tot het vaststellen van het uitvoeringsprogramma IVS-bodem en geluidssaneringsprogramma en het beschikbaar stellen van het hiertoe benodigde krediet; - interpellatie door PvdA over ontwikkeling Julianadorp Oost en de Orions naar aanleiding van de beantwoording van de schriftelijke vragen van de raadsleden J.A.F. de Groot en S. Ramautar d.d. 10 maart 2001; - voorstel tot het beschikbaar stellen van een krediet voor het aanpassen van de parkeerapparatuur aan de invoering van de Euro; - voorstel tot vaststelling van de samenwerkingsovereenkomst met Libéma en de organisatiestructuur voor de Oude Rijkswerf Willemsoord.

Het bovenstaande is een concept-agenda. Het kan dus zijn dat op de definitieve agenda bepaalde agendapunten worden toegevoegd of geschrapt. De stukken die betrekking hebben op de agendapunten kunt u vanaf drie dagen voor de vergadering inzien bij het Centraal Informatiepunt in de hal van het stadhuis op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur. Overigens kunt u uw mening laten horen over onderwerpen die op de raadsagenda staan. Meldt u dit dan even van tevoren bij het bureau Kabinet, telefoon 671409. Ook kunt u tot een half uur voor de vergadering terecht bij een van de bodes in het stadhuis. Wilt u de vergadering volgen maar bent u niet in de gelegenheid naar het stadhuis te komen? De Lokale Omroep Stichting zendt de bijeenkomst rechtstreeks via de radio uit (kabel FM 89.0 MHz, ether 105.6 MHz).

laaste verandering: mei 31, 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie