Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Opzeggingen VTN helft minder dan vorig jaar

Datum nieuwsfeit: 06-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Opzeggingen VTN helft minder dan vorig jaar

Breda, 6 juni 2001

Het aantal opzeggingen dat tot en met 31 mei bij VTN / The Greenery is binnengekomen bedraagt ongeveer de helft van vorig jaar. 409 bedrijven hebben medegedeeld hun lidmaatschap per 31 december 2001 te willen beëindigen.

Het betreft vooral opzeggingen als gevolg van bedrijfsbeëindigingen. Dit betekent dat de sanering onder VTN / The Greenery-telers zich onverminderd voortzet in lijn met de landelijke ontwikkelingen.

Gegeven het feit dat de bedrijfsbeëindigingen in het algemeen telers betreft met een geringe omzet, zal de vermindering van de omzet beperkt blijven. Bovendien worden deze bedrijven vaak overgenomen door collega-bedrijven. Daarnaast zet de schaalvergroting bij de overige leden door.

Wat de uiteindelijke gevolgen voor het omzetniveau van The Greenery zijn, wordt pas begin 2002 duidelijk. De omzet van The Greenery is groeiende. In 1999 bedroeg de omzet van Greenery Operations fl. 2.002 mln; in 2000 steeg deze omzet naar fl. 2.195 mln.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie