Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persconferentie 71e Dutch TT in Assen

Datum nieuwsfeit: 06-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

TT Circuit Assen, 21 mei 2001

71e DUTCH TT

De persconferentie van de 71e Dutch TT wordt
gehouden op WOENSDAG 6 JUNI 2001 in het Perscentrum, gelegen boven de pitboxen op het rennerskwartier van het TT Circuit Assen.

U bent vanaf 10.30 uur welkom in de Persconferentiezaal, waarna om 11.00 uur in de aangrenzende perszaal de persconferentie begint. Na deze persconferentie biedt het TT Circuit Assen u een lunch aan in het VIP-restaurant.

Gelijktijdig met de persconferentie zullen een
groot aantal Grand Prix-coureurs hun motoren aan de tand voelen tijdens de testdagen op het TT Circuit Assen. Zo zullen 500cc GP-coureurs Jurgen van den Goorbergh, Barry Veneman, Haruchika Aoki, Garry McCoy en diverse andere buitenlandse GP-coureurs tijdens deze persconferentie aanwezig zijn. Vanzelfsprekend bestaat er voor de journalisten de mogelijkheid tot het maken van persoonlijke interviews en voor fotografen en televisie de mogelijkheid om actie-opnames/foto's, portretten en GP-sfeer beelden van de aanwezige Grand Prix-coureurs te maken.

In verband met de voorbereiding van de persconferentie verzoeken wij u vriendelijk om bijgevoegd antwoordformulier in te vullen en dit formulier uiterlijk vrijdag 1 juni 2001 te faxen naar het TT Circuit Assen, faxnummer (0592) 35 69 11.

Wij hopen van harte u te mogen verwelkomen op het TT Circuit Assen.

Met vriendelijke groet,

TT Circuit Assen
Willem Lute - Press Officer, Marketing & PR

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie