Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

RankScout en Trafficmaster gaan samenwerken

Datum nieuwsfeit: 06-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


Afzender: marc-(paul@rankscout.nl)

Contactpersoon: Marc-Paul Brandt

RankScout en Trafficmaster gaan samenwerken

Datum: 6-6-2001

De online positie-analyse tool RankScout gaat samenwerken met het Search Engine Marketing educatieplatform Trafficmaster. RankScout zal geïntegreerd worden in Trafficmaster om zo de dienstverlening naar trafficmasters te vergroten.

Search Engine Marketing
Search Engine Marketing, het aanwezig zijn op plaatsen waar uw doelgroep actief op zoek is naar uw producten en diensten, krijgt steeds meer belang binnen het online marketing beleid van een internetsite. Uit een recent onderzoek van de NPD Group blijkt dat een goede positie in een zoekmachine effectiever is dan banners. De awareness en het doorklikpercentage zijn bij een goede positie in een zoekmachine aanzienlijk hoger.

Samenwerking
Joeri van den Hoek, initiatiefnemer van Trafficmaster, over de samenwerking met RankScout: "RankScout is een handige tool voor trafficmasters. De basis van een goede Search Engine Marketing strategie is immers een positie-analyse. Alle positie-analyses worden door RankScout bewaard zodat de trafficmaster kan analyseren wat de effecten van zijn Search Engine Marketing beleid zijn. Ook de mogelijkheid om de positie van concurrenten te analyseren is erg nuttig."

Over RankScout
RankScout analyseert online de positie van een internetsite in de 18 meest gebruikte zoekmachines. Historische analyses blijven bewaard in RankScout waardoor duidelijk de fluctuatie van de positie in kaart gebracht wordt. Naast het analyseren van de positie van een bedrijf, bepaalt RankScout ook de positie van de concurrentie in de zoekmachines. RankScout is ontwikkeld door internet dienstverlener eFocus. Meer informatie over RankScout is te vinden op www.rankscout.nl.

Over TrafficMaster
Trafficmaster is het gratis online educatieplatform waar geïnteresseerden alles te weten kunnen komen over Search Engine Marketing. De filosofie hierbij is dat elk serieus internetinitiatief behoefte heeft aan een trafficmaster, iemand die verantwoordelijk is voor het genereren en beheersen van verkeer naar de internetsite.

Op de site staan onder andere praktische tips met betrekking tot Search Engine Marketing, handige tools voor trafficmasters en kan men zich abonneren op de gratis nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied. Trafficmaster is een initiatief van Ace Group. Nadere informatie over Trafficmaster is te vinden op www.trafficmaster.nl.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:

Marc-Paul Brandt
marketing manager RankScout

E-mail: marc-(paul@rankscout.nl)
Telefoon: (030) 602 37 55

Joeri van den Hoek
marketing manager TrafficMaster

E-mail: (joeri@trafficmaster.nl)
Telefoon: (071) 401 90 77

De elektronische versie van dit persbericht en de bijbehorende graphics kunt u vinden op de volgende URL: www.rankscout.nl/pers/.

RankScout

Wattbaan 10

3439 ML

Nieuwegein

Telefoon: 030-6023755reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie