Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

BoekBank 7x24 lanceert Inboekservice MKB

Datum nieuwsfeit: 06-06-2001
Bron: 7x24
Zoek soortgelijke berichten
Meer uit deze bron


MKB Economie Internet Software ASP

PERSBERICHT

Inboekservice MKB: de boekhouding de deur uit en zelf meekijken op internet

Om de boekhouding up-to-date te houden moeten bedrijven regelmatig de stukken inboeken. Dat kan het MKB nu uitbesteden aan gespecialiseerde professionals. De inkomende en uitgaande facturen, de bank- en giroafschriften en de kasbonnen eens per week (gekopieerd) naar de Inboekservice van 7x24.nl sturen, dan zorgen zij voor discrete verwerking.


1. Na het inboeken ontvangt het bedrijf per e-mail een mutatieoverzicht (of eens per week of maand).


2. Het bedrijf krijgt een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee via een beveiligde verbinding (om pottenkijkers geen kans te geven) toegang wordt verkregen tot de ACTUELE BOEKHOUDING op 7x24.nl: men kan de grootboekrekeningen raadplegen, de verlies- en winstrekening en de balans bekijken, en zien welke facturen er betaald moeten worden, en welke uitgaande facturen nog open staan.


3. Het bedrijf kan gebruik maken van de AUTOMATISCHE RAPPORTAGES. Met behulp van het wachtwoord kan op 7x24.nl worden aangegeven welke rapportages men automatisch wenst te ontvangen. Bijvoorbeeld elke maandag een omzetoverzicht van de afgelopen week, of de kengetallen van de onderneming eens per maand. Maar ook anderen kan men automatische rapportages doen toekomen. De extern accountant bijvoorbeeld eens per maand of kwartaal het grootboek en de balans.


4. Het bedrijf kan gebruik maken van de WAARSCHUWINGSSERVICE, waarbij het per e-mail een bericht ontvangt zodra een begroting dreigt te worden overschreden. Of wanneer bijvoorbeeld de grootboekrekening Autokosten een vooraf ingestelde limiet benadert.


5. En als het aangiftebiljet voor de BTW is ontvangen kan men inloggen en naar de BTW-pagina gaan om de cijfers over te nemen op het BTW-AANGIFTEBILJET.

Door het inboeken uit te besteden aan specialisten kan de extern accountant zich voortaan richten op de eigenlijke adviestaak. De ervaren medewerkers van de Inboekservice leveren een aanzienlijke besparing op de kosten van het inboeken.


----

Noot redactie:

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot

Hans van Heertum
7x24
Deccaweg 38
Postbus 12345
1100 AH Amsterdam
Telefoon: 020-6113553
Fax : 020-6117583
www.7x24.nl
email: hans@7x24.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie