Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Micrografx introduceert Micrografx Designer 9

Datum nieuwsfeit: 06-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Micrografx introduceert Micrografx Designer 9

Nieuwste versie van veelomvattende oplossing voor technische illustraties en grafische afbeeldingen voor het web

Maarssen, 6 juni 2001 - Micrografx introduceert vandaag Micrografx Designer 9, een software-oplossing voor het maken van technische illustraties en het creëren van grafische afbeeldingen voor het web. Micrografx Designer maakte voorheen, samen met de beeldbewerkingsoftware Micrografx Picture Publisher, deel uit van de softwarebundel iGrafx Designer.

Micrografx Designer 9 biedt alle grafische kracht die nodig is voor het maken van schema's, schetsen en technische illustraties, plus mogelijkheden voor het bewerken van illustraties en grafische afbeeldingen voor het web. Zowel technische illustrators als kunstenaars zullen de tekenprecisie, de annotatietools en de veelomvattende tools voor het traditionele publiceren en het publiceren via het web, waarderen.

Micrografx Designer 9 reduceert de tijd en de financiële investeringen die nodig zijn om technische accurate concepten, instructies voor assemblage en gebruik, alsmede productie- en constructieplannen, adequaat over te brengen. Uitgebreide annotatietools maken het mogelijk snel en eenvoudig achterliggende informatie te communiceren. Illustratietools, bijvoorbeeld voor het vergroten of het met een transparante kleur opvullen van vlakken, vereenvoudigen het in een minimum aan tijd creëren van duidelijke, realistische illustraties.

Micrografx Designer 9 beschikt over meer dan 55 verschillende import/export filters, waaronder ondersteuning voor AutoCAD 2000-bestanden, en biedt de flexibiliteit die nodig is om bestaande grafische afbeeldingen te bewerken en deze op te slaan in het formaat dat vervolgens nodig is. Gebruikers kunnen tekeningen exporteren als Adobe PDF-documenten voor interactieve toepassing op het web, of webanimaties creëren van technische illustraties door gebruik te maken van de nieuwe Macromedia Flash (SWF) exportmogelijkheden.

Micrografx Designer 9 omvat tevens Picture Publisher 9, een professionele beeldbewerkings-applicatie met een breed scala aan grafische tools voor het creëren van afbeeldingen, beeldbewerking, kleurcorrectie en het retoucheren van foto's, alsmede een uitgebreide reeks visuele effecten. Digitale fotografen kunnen gebruikmaken van de TWAIN-ondersteuning en eenvoudig te gebruiken tools voor het corrigeren van foto's.

Micrografx Designer 9 beschikt tevens over de mogelijkheden voor compatibiliteit en implementatie die nodig zijn om binnen een onderneming volledig functioneel te zijn. Micrografx Designer 9 werkt onder Windows 2000 en maakt gebruik van de Microsoft Installer (MSI) die voorziet in de automatische reparatie van applicaties en verbeterde installatie via het netwerk.

Prijzen en beschikbaarheid
Micrografx Designer 9 is vanaf 12 juni beschikbaar in het Engels, Duits en Frans. De adviesprijzen zijn NLG 1.225,- / BEF 22.450 voor de volledige versie en NLG 610,- / BEF 11.220 voor de upgradeversie. Prijzen zijn exclusief BTW.

Micrografx
Micrografx is wereldwijd marktleidend leverancier van software, oplossingen en diensten voor het creëren en weergeven van zakelijke procesdiagrammen, schema's en grafische toepassingen. Micrografx Graphics Software Division biedt organisaties en individuele gebruikers grafische oplossingen voor technische illustraties, zakelijke diagrammen en digitale beeldbewerking. Met behulp van Micrografx Enterprise Process Management (EPM) -oplossingen kunnen zakelijke managers belangrijke verbeteringspunten identificeren en kwantificeren. Dit loopt uiteen van het verbeteren van eBusiness-processen tot kwaliteitsprogramma's zoals ISO 9000 en Six Sigma, alsmede initiatieven op het gebied van belangrijke verticale applicaties zoals supply chain management. Meer informatie is te vinden op www.micrografx.com.

Voor meer informatie:
Micrografx B.V.
Kareen Daenen
Tel: 0346 - 558 181

of

Monogram Communication Strategies (MCS) BV
Marisa ten Hoonte
tel: 023 - 562 82 08

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie