Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tiscali en eurosport.com lanceren samenwerking

Datum nieuwsfeit: 06-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

PAN-EUROPEES SPORT INTERNET

Tiscali en eurosport.com lanceren samenwerking

Cagliari, Parijs, 6 juni 2001 - Tiscali en Eurosport hebben vandaag een strategische samenwerking ondertekend waarin eurosport.com de belangrijkste content op sportgebied gaat leveren aan Tiscali.

Vanaf 1 september 2001, zal eurosport.com content op het gebied van sport in zes talen leveren aan Sportsoul. Sportsoul is de speciale site van Tiscali waarop sport op dynamische en interactieve wijze wordt geboden, met live beelden van scores en commentaar, het laaste nieuws, diepgaande reportages en exclusieve audio- en videoclips.

Eurosport.com wordt hiermee Tiscali`s voornaamste multimedia (audio, video) content provider. De content wordt niet alleen via het internet aangeboden, waarbij klanten kunnen kiezen voor narrowband of broadband diensten, maar ook via mobiele media zoals SMS en WAP. Door deze overeenkomst, de grootste internet distributie-overeenkomst die Eurosport tot op heden heeft gesloten, bereikt eurosport.com een additioneel publiek van 9,5 miljoen unieke gebruikers in Europa.

Mario Mariani, Senior Vice President Business-to-Consumer van Tiscali: "Onze samenwerking met eurosport.com onderstreept onze toezegging om onze gebruikers geavanceerde en actuele content te bieden. Met de nieuwe Tiscali portals die zijn aangepast aan de speciale eisen van gebruikers in individuele landen, zijn wij in staat om nog meer gebruikers uit Europa aan te trekken en hen de informatie te bieden waar zij behoefte aan hebben.

Laurent-Eric Le Lay, Directeur van Eurosport Enterprises: "Het is een compliment voor onze kwaliteit en content dat wij gekozen zijn als Tiscali's voornaamste sport content provider. Tiscali heeft de kennis en het vermogen om nieuwe technologieën snel te implementeren eb zo hun distributiekanalen uit te breiden. Hierdoor zijn wij in staat om onze online aanwezigheid aanzienlijk te vergroten en zo miljoenen nieuwe gebruikers in vijftien landen te bereiken."

Voor meer informatie:

Smithfield Financial + 44 20 73 60 4900 Image Building + 39 02 89011 300 Nicholas Bastin Giuliana Paoletti Gudrun Henksmeier Simona Vecchies Mara Baldessari

Eurosport.com + 33 1 4093 8486
Maria-Leena Clarke (mlclarke@eurosport.co.uk)


Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie