Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Megapool keert gedeeltelijk uit in Geld terug-actie

Datum nieuwsfeit: 06-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Consumentenbond

Megapool keert gedeeltelijk uit in Geld terug-actie 6 juni 2001

Megapool zal 150 aangemelde certificaten van de Geld terug-actie van tien jaar geleden niet verzilveren. Het bedrijf wijst deze certificaten af, omdat de houders ervan niet aan de voorwaarden hebben voldaan.

Alle andere certificaten worden wel uitgekeerd. Ook certificaathouders die destijds minderjarig waren en erfgenamen van inmiddels overleden certificaathouders krijgen van Megapool hun geld terug.

Tien jaar geleden startte de Consumentenbond een actie waarbij klanten van Megapool bij aankoop van witgoed over tien jaar hun geld terug konden krijgen. Daarvoor kregen ze een certificaat, waarvan ze een kopie naar de Bond moesten sturen. Inmiddels heeft Megapool al deze certificaten verwerkt en gaat over tot uitbetaling.

Tien jaar geleden startte Megapool een geld-terug-actie. Consumenten die bij deze firma witgoed kochten, zouden na tien jaar hun geld terugkrijgen, mits aan de actie-voorwaarden werd voldaan. De geld-terug-actie liep in de periode van 17 november tot en met 15 december 2000 af.

De Consumentenbond heeft destijds aangeboden Megapoolklanten persoonlijk aan het aflopen van de acties te zullen herinneren. Consumenten kregen een certificaat, waarvan ze een kopie naar de Bond moesten sturen. Inmiddels heeft Megapool al deze certificaten verwerkt en gaat over tot uitbetaling. De Consumentenbond is uiteindelijk tevreden over de afloop van deze actie.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie