Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gebruikersgroep Selligent CRM-systemen wordt actiever

Datum nieuwsfeit: 06-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

Gebruikersgroep Selligent CRM-systemen
intensiveert activiteiten

Amersfoort, juni 2001 - "Selligentle", de Nederlandse vereniging van gebruikers van de systemen voor Customer Relationship Management (CRM) van Selligent, gaat de activiteiten nog verder uitbreiden. Aanleiding daartoe is het toenemend aantal Selligent-gebruikers in Nederland en de grote behoefte aan uitwisseling van praktijkinformatie over dit relatief nieuwe vakgebied.

Customer Relationship Management ontwikkelt zich snel tot kritische factor in de bedrijfsvoering. Bij het gebruik van CRM-systemen worden dagelijks nieuwe ervaringen opgedaan en 'practices' ontwikkeld. "Selligentle" richt zich er op de gebruikers actief met elkaar in contact te brengen, ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie