Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Integratiebeleid Couscous met appelmoes in Breda

Datum nieuwsfeit: 06-06-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda

06-06-2001

Integratiebeleid Couscous met appelmoes in uitvoering Vandaag presenteren zelforganisaties van allochtonen, instellingen en de gemeente Breda de uitvoeringsplannen van het Bredase integratiebeleid Couscous met appelmoes. Daarin staan tal van activiteiten beschreven rond themas als onderwijs, arbeid, samenleven in buurten en wijken en toegankelijkheid van zorgvoorzieningen. Ook ondertekent wethouder Heerkens samen met organisaties uit de stad een intentieverklaring om diversiteit uit te dragen. Organisaties verklaren hiermee een veelkleurige organisatie te zijn en dit na te streven. De gemeente Breda biedt van haar kant ondersteuning en geld en bewaakt de voortgang van het proces. Zo dragen gemeentebestuur en organisaties ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie