Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: fietser gewond in Schaijk

Datum nieuwsfeit: 06-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Uden 6-06-2001
Persbericht district De Leijgraaf

DIEFSTAL AUTO

Op de Pastoor Spieringsstraat in Uden verdween dinsdag een groene personenauto. Het betrof een Mitsubishi Pajero, kenteken VR-36-ZN. Waarde ruim f.25.000,--.

FIETSER LICHT GEWOND

Op de Pastoor van Winkelstraat in Schaijk is dinsdagmiddag bij een aanrijding een fietser licht gewond geraakt. De aanrijding gebeurde op de kruising met de Akkerwindestraat toen een 29-jarige autobestuurster uit Schaijk geen vrije doorgang verleende aan een 48-jarige fietser uit Oss. De Ossenaar liep schaafwonden op.

MAN AANGEHOUDEN VOOR MISHANDELING

De politie heeft dinsdagavond op de Kapelstraat in Uden een 16-jarige jongen uit Uden aangehouden. De Udenaar had even tevoren op die straat een 19-jarige plaatsgenoot mishandeld. Het slachtoffer was door de verdachte enkele malen geschopt en geslagen en liep daardoor een aantal kneuzingen op. De reden voor deze mishandeling waren problemen van relationele aard. De verdachte is na verhoor en proces-verbaal weer in vrijheid gesteld. Hij ontkende de mishandeling.

POLITIE NEEMT MOTOR EN RIJBEWIJZEN IN BESLAG

Op de Gemertsedijk in Erp heeft de politie dinsdagavond een motor in beslaggenomen. De bestuurder, een 29-jarige inwoner van Beek en Donk, reed met een topsnelheid van 191 km. per uur. De motorrijder haalde ter plekke ook nog een vrachtwagen in. De snelheid van zijn motorfiets werd vastgelegd door middel van een lasergun. Het rijbewijs van de Beek en Donker werd ingenomen.

Van een 40-jarige autobestuurder uit Mortel werd eveneens het rijbewijs ingevorderd. Hij bereikte met zijn auto een snelheid van 149 km. per uur.

In totaal werden achttien bestuurders bekeurd voor het overschrijden van de maximum snelheid die ter plekke op de Gemertsedijk 80 km. bedraagt.

INBRAAK IN VEGHEL

Bij een inbraak in een autogarage in Veghel werd dinsdagavond een navigatiesysteem gestolen. De dieven vernielden een ruit en namen vervolgens het apparaat, dat ruim f.3.000,-- waard is, weg.

DIEFSTAL UIT VRACHTWAGEN

Terwijl een 44-jarige chauffeur uit Roemenïe in zijn vrachtwagen lag te slapen hebben onbekenden afgelopen nacht het voertuig opengebroken. Uit de vrachtwagen, die geparkeerd stond aan de Liessenstraat in Uden, werd een onbekende hoeveelheid sport- en zwemkleding weggenomen.

VOGELS GESTOLEN

In de nacht van dinsdag op woensdag is uit een volière aan de Merellaan in Boekel een aantal vogels gestolen. Er verdwenen negentien vogels, waaronder zebravinken, sijsjes, kanarie en een rijstvogel. De dief heeft het slot van de vogelkooi verbroken. Totale waarde van de vogels ruim f.200,--.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie