Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht: brandweer stuit op hennepkwekerij in Someren

Datum nieuwsfeit: 06-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 6-06-2001 2ePersberichtwoensdag6juni2001

Politieberichten

Helmond: Verdachte aangehouden
Woensdag rond 12.00 uur is in het belastingkantoor op het Stationsplein een 40-jarige man uit Helmond aangehouden. Hij wordt verdacht van het aanvragen van een sofi-nummer met een vals paspoort. De verdachte is voor nader onderzoek ingesloten.

Helmond: Verdachte aangehouden
Woensdagmiddag om 13.45 uur is op de Beemdweg een 32-jarige automobilist uit Helmond aangehouden. De man had even van tevoren drie rvs gebakskarren vanaf een terrein aan de Lage Dijk gestolen. De gebakskarren had hij daar op zijn aanhanger geladen en was wegge-reden. De gewaarschuwde politie trof de auto met aanhanger op de Beemdweg aan. In de schuur, aan de Beemdweg, van de verdachte zijn de gebakskarren teruggevonden. De verdachte is voor onderzoek overgebracht naar het politiebureau.

Helmond: Diefstal bloembakken
Tussen dinsdagavond 21.00 en woensdagmorgen 8.45 uur zijn er twee bloembakken, met daarin buxussen, vanaf de oprit van een woning op de Schutsboom gestolen.

Someren: Brandweer stuit op hennepkwekerij
Woensdagmorgen rond 1.10 uur brak er brand uit in een varkensstal op de Laarstraat. De brandweer bluste de brand. Na de bluswerkzaamheden bleek dat er in de stal een in werking zijnde hennepkwekerij was. De hennep bleek nagenoeg geheel te zijn verbrand. De politie stelt een onderzoek in.

Veldhoven: Snelheidscontrole
Woensdag tussen 10.25 en 13.00 uur is op de Sondervick een snelheidscontrole gehouden. 952 voertuigen zijn gecontroleerd. 92 daarvan reden sneller dan de toegestane snelheid van 50 km/u. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 80 km/u.

Veldhoven: Diefstal portemonnee
Woensdag tussen 12.00 en 12.45 uur is een 44-jarige vrouw uit Eindhoven slachtoffer ge-worden van diefstal van haar portemonnee. Zij was aan het winkelen op de Pleintjes. Bij het afrekenen bemerkte ze dat de portemonnee uit haar jaszak verdwenen was. In haar porte-monnee zaten persoonsbescheiden en een pasje.

Veldhoven: Autogordelcontrole
Woensdagmorgen is op de Heerbaan en Sondervick een autogordelcontrole gehouden. 125 autos zijn gecontroleerd. 10 automobilisten kregen een proces-verbaal voor het niet dragen van de autogordel

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie