Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Friesland: 69 km te hard in Tjerkgaast

Datum nieuwsfeit: 06-06-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Friesland: Fryslân 6-06-2001
Politieberichten van 6 juni (07.00 - 13.00)

Heerenveen: inbraak auto
Dinsdagochtend is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Munt. Via het passagiersportier was men binnengekomen. Ontvreemd werd een draagbare radio-cdspeler. Aangifte is gedaaan door een 24-jarige inwoner van Heerenveen.

Surhuisterveen: inbraak woning
Tussen dinsdag 22.00 uur en woensdag 06.00 is ingebroken in een woning aan de Fossemastraat. Onbekend is hoe men is binnengekomen. Ontvreemd werd een beurs met enkele tientallen guldens. De technische recherche zal een onderzoek instellen. Aangifte is gedaan door een 21-jarige inwoner van Surhuisterveen.

Sneek: inbraak auto
Woensdagochtend is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Singel. Het cabriodak werd opengescheurd om vervolgens de rits te openen. Ontvreemd werd een krik. De radio-cdspeler werd vernield. Aangifte is gedaan door een 32-jarige inwoonster van Sneek.

Tjerkgaast: invorderen rijbewijs
Dinsdag omstreeks 17.25 passeerde een 34-jarige automobilist uit Woudsend met 149 kilometer per uur de lasergun van de politie op de Strjitwei. Ter plaatse is 80 kilometer per uur toegestaan. Het rijbewijs werd ingevorderd, hetgeen bij een snelheidsovertreding van meer dan 50 km standaard is.

Stavoren, Hindeloopen en Workum: parkeerovertredingen Dinsdagmiddag zijn 18 bekeuringen uitgeschreven in de bovengenoemde plaatsen. In Hindeloopen: tweemaal voor geen kaart bij betaald parkeren, tweemaal geen p-vergunning op vergunninghouderplaats en tweemaal parkeerverbod-zone. In Stavoren werd tweemaal bekeurd voor het overschrijden van de parkeertijd. In Workum werd tienmaal bekeurd voor het niet goed of helemaal niet gebruikmaken van een parkeerschijf.

Marssum: invorderen rijbewijs
Woensdag omstreeks 12.10 passeerde een 52-jarige automobilist uit Leeuwarden met 152 kilometer per uur de lasergun van de politie op de N383. Ter plaatse is 100 kilometer per uur toegestaan. Het rijbewijs werd ingevorderd.

Bureau Voorlichting & PR, telefoon 058 - 880 8272

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie