Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Voorlopig Ontwerp RandstadRail gereed

Datum nieuwsfeit: 06-06-2001
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Voorlopig Ontwerp RandstadRail gereed

Het College van B. en W. heeft ingestemd met het Voorlopig Ontwerp (VO) RandstadRail. Dit Voorlopig Ontwerp is opgesteld na onder meer een uitgebreid grondonderzoek, civiel-technische doorberekeningen naar de tunnel en stedenbouwkundige/architectonische schetsen van stations. Het VO dient als basis voor de beschikkingsaanvraag, die de Stadsregio Rotterdam en het Stadsgewest Haaglanden medio dit jaar gezamenlijk bij het Rijk gaan indienen. Naar aanleiding van het Voorlopig Ontwerp kiest het College van B. en W. voor een station Statenweg direct ten noorden van de Stadhoudersweg, een nieuw modern station Melanchtonweg en een geheel nieuw 3-sporig ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie